Евън Робъртс беше изумен от силата и издръжливостта на съпругата си по време на раждането.

Евън Робъртс е американски радиоводещ, приветства съпругата си за смелостта и постоянството й след раждането на втория им син Спенс през 2020 г. Той похвали жена си и други жени по целия свят за способността им да оцелеят при раждането.

Спортният телевизионен оператор в Съединените щати Спенс, второто дете на Евън Робъртс, се роди наскоро от него и съпругата му Силвия Робъртс. Робъртс похвали силата на духа и постоянството на жена си след раждането му. Евън, който обикновено е личен относно личния си живот, публично обсъди съпругата си, бременността и как се справяше с всичко това в средата на епидемията от COVID-19.

Той похвали жена си и всички жени

WFAN публикува видеоклип на Евън, който започва програмата от болницата на 2 октомври 2020 г., след раждането на второто му дете. Той обсъди бременността и раждането, през които жена му премина във видеото. Радиозвездата изглеждаше напълно пленен от упоритостта и смелостта на жена си по време на бременността и след раждането на по-малкото им дете. Той се възхищаваше на всички дами по света за тяхната смелост и себеотрицание по време на бременност и раждане.Той каза още, че съпругата му и всяка жена на планетата са герои, защото постигат неща, които той никога не би могъл да направи.
Знам, че сме го казвали и преди, но позволете ми отново. Не знам как го правиш с всички дами там, но ти си най-доброто нещо на света (визирайки раждането). Не съм сигурен как преживяваш 8 месеца с бебе, което се развива в теб. Не съм сигурен как го преживяваш... И нямам представа как преминаваш през раждането и всичко, което следва. В резултат жена ми е герой. Всички дами там са герои, защото това, през което преминавате, е невероятно.

Евън е баща на четиригодишен син.

Семейство Робъртс е четиричленно семейство. Джет, първото дете на Силвия и Евън, се роди на 11 септември 2016 г. На 11 ноември 2016 г., когато Джет беше на два месеца, медийната знаменитост дойде в Twitter и пусна негова снимка. Туитът демонстрира изненадата на Евън от това колко бързо се променят нещата, особено за неговия развиващ се син. Бащата на Джет го заведе на първия му баскетболен мач, когато беше на шест месеца, за да види играта на Бруклин Нетс.

 Евън Робъртс

Евън Робъртс (Източник: Google)

Силвия се появи в подкаста на съпруга си.

Евън работи като радио DJ през деня и като подкастър през нощта. Неговата програма, The Evan Roberts Podcast, се фокусира предимно върху теми, свързани със спорта. Въпреки това, от време на време той кани съпругата си Силвия, за да говорят за сериала на Netflix, който са гледали безпроблемно. В един от тези епизоди двойката Робъртс обсъждаше шоу, наречено Ти.

Евън, който представи съпругата си като моята прекрасна, фантастична, най-добра приятелка и съпруга, каза, че не е сигурен за шоуто. Въпреки това, след два епизода, той беше напълно залепен за него. Силвия описа теб като романтична комедия, обърната с главата надолу в гореспоменатия епизод. Евън беше привлечен от програмата, защото обещаваше да бъде различна от това, което беше свикнал да гледа.

Популярни Публикации