Eunji- Биография, възраст, нетно състояние, гадже, височина, етническа принадлежност

Юнджи е добре позната певица и текстописец, актриса, гласова актриса и радио DJ от Южна Корея. Eunji е добре познат в целия свят като член на момичешката група Apink. Знайте всичко за Eunji- Биография, възраст, нетно състояние, гадже, височина, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Eun-ji Jeong
Дата на раждане: 18 август 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Певица и текстописец, актриса, гласова актриса, радио DJ, музикална актриса
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-24-37 инча
Родно място Хеундае, Пусан
Националност южно корейски
Етническа принадлежност азиатски (южнокорейски)
образование Девическа гимназия Hyehwa
Братя и сестри Един (брат Jeong Min-ki)

Биография на Eunji

Юнджи е родена на 18 август 1993 г. и в момента е на 27 години. Родното й място е Haeundae, Пусан, Южна Корея и тя е зодия Лъв. По същия начин нейното рождено име е Jeong Hye-rim (), но тя го променя на Jeong Eun Ji по време на средното си училище. На родния й език пълното й име се изписва като, а на ханджа като.

Eunji има по-малък брат на име Jeong Min-ki. Eunji посещава детска градина Hapdo, начално училище Shinjae, средно училище за момичета Jaesong и накрая гимназия за момичета Hyehwa по време на образователната си кариера. Освен това Юнджи взе два месеца безплатни уроци по таекуондо тайно от майка си.Височина и тегло

Eunji е висок приблизително 162,3 cm (5 фута 4 инча) и тежи приблизително 48 kg (106 lbs). Eunji също има кръвна група B и нейните измервания на гърдите, талията и бедрата са 34-24-37 инча. Освен това, превърналата се в актриса певица има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. Eunji носи обувка с размер 245 мм.

 Инфографика за биография на Eunji

Биография на Eunji

Професионален живот

Eunji е талантлива млада певица и автор на песни, музикална актриса, гласова актриса и радио DJ. Певицата е най-известна като член на момичешката група Apink. Park Cho Rong, Yoon Bo-mi, Kim Nam Joo и Oh Ha-young са останалите членове на тази момичешка група в момента. Първоначално обаче групата се състоеше от седем члена – Hong Yoo Kyung напусна през 2013 г., за да продължи обучението си, а Son Na Eun напусна през април 2021 г., когато ексклузивният й договор с тяхната агенция изтече.

Eunji печели първо място във Exciting Day Enjoyable Day през 2004 г. През 2010 г. тя се явява на прослушване и е приета в момичешката група Apink. Eunji прави своя актьорски дебют през 2012 г. с Reply 1997. Тя печели няколко награди за дебютната си роля като Sung Shi-won. Певицата/актриса Eunji спечели две награди за главната си роля в драматичния сериал Cheer Up! Тя участва заедно с Jo In-sung, Song Hye Kyo, Kim Bum, Bae Jong-ok, Kim Tae-woo и др.

Нетната стойност на Eunji през 2022 г

Въпреки че точните й приходи и нетна стойност са неизвестни в момента, някои източници изчисляват Нетната стойност на Eunji ще бъде между милион и милиона щатски долара към 2022 г.

Eunji Гадже, Запознанства

Eunji е необвързан в момента. Членът на Apink не е правил публични изявления или съобщения по този въпрос в социалните медии. Натовареният график на Юнджи също й пречи да срещне идеалния си любовник или да ходи на срещи. Чарът, талантът и красотата на Eunji, от друга страна, със сигурност ще привлекат вниманието на много млади любовници, когато настъпи подходящият момент.

Популярни Публикации