Естер Назарова- Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Естер Назарова е популярно известна като бивша съпруга на Фред Дърст. Бившият съпруг на Естер Назаров е певец, рапър, автор на песни, актьор и режисьор от Съединените щати.

Бързи факти

Пълно име: Естер Назарова
Пол: Женски пол
Професия: бивша съпруга на знаменитост
Семейно положение: развод
Развод Фред Дърст
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Номер на обувка N/A
Нетна стойност N/A

Биография на Естер Назарова

Интернет е лишен от информация за Естер Назарова. В резултат на това подробности като нейната дата, възраст, място на раждане, образование и т.н. са неизвестни. Освен това малко се знае за нейните родители и семейна история. Въпреки това, няма съмнение, че тази личност е отгледана в добра среда и е получила добро образование.

Естер Назаров Височина, Тегло

на Естер мерките на тялото не са посочени. Снимките й обаче показват, че е прекрасна жена с разумен ръст и тегло. Освен това тя има руса коса и кафяви очи. Нищо друго не се знае за измерванията на тялото й.



 Естер Назарова

Естер Назарова със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Професията и кариерата на Естер Назароз са неизвестни. Естер е най-известна като бившата съпруга на известния певец Фред Дръст. Що се отнася до бившия й съпруг, Фред е рапър, автор на песни, актьор, певец и режисьор. Името му е Уилям Фредерик Дърст и е роден като Фредерик Алън Мейн III.

Той е най-известен като фронтмен и текстописец на ню-метъл групата Limp Bizkit, с която издава шест студийни албума от 1994 г. насам. Работи върху независими филми от 2006 г. Дърст прави режисьорския си дебют през 2007 г. с филма Population 436, в който той участва. По подобен начин Фред последва през 2008 г. с The Longshots. Освен това последният му филм, The Fanatic, излезе през 2019 г.

Естер Назарова Съпруг, брак

От 2009 до 2010 г. Естер беше омъжена за Фред Дърст. В резултат на това те се разведоха след три месеца. Името на втората жена на Фред беше Естер. В резултат на това той първо беше женен за Рейчъл Тергесен, от която има дъщеря на име Адриана Дърст.

Той също има син от бившата си приятелка Дженифър Тейър, на име Далас. По-късно той се ожени за Ксения Берязина, но двойката се разведе през септември 2018 г. В момента той може да е необвързан.

Естер Назаров Нетна стойност

На Естер Назарова професията и кариерата са неизвестни, както и спецификата на нейната заплата и нетна стойност. Що се отнася до бившия й съпруг, Фред има нетна стойност от 20 милиона долара.

Популярни Публикации