Ерол Мъск - ​​Всичко за бащата на Илон Мъск

Ерол Мъск е известен като бащата на Илон Мъск и е инженер, моряк и пилот. Илон Мъск е инженер и предприемач, съосновател на PayPal и SpaceX.

Бързи факти

Пълно име Ерол Мъск
Първо име Грешка
Фамилия мускус
Дата на раждане 1946 г
Професия Инженер, моряк и пилот
Държава на раждане Южна Африка
Бащино име Уолтър Хенри Джеймс Мъск
Име на майката Кора Амелия Робинсън
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Неженен
Съпруг Майе Мъск, Хайде-Мари Безуиденхаут
Без деца 5
нетна стойност 20 милиона долара

Щастливо семеен живот и съпруга

В живота си е бил женен два пъти. Майе Мъск, супермодел и диетолог, беше първата му съпруга. През 1970 г. двойката размени брачни обети. Те имат три деца, Илон Мъск, Кимбал Мъск и Тоска Мъск. И трите деца се справят добре в живота. Илон е инженер, както и собственик на бизнес, Кимбал е собственик на бизнес, а Тоска е успешен филмов продуцент. След като нещата между тях не потръгват, двойката се развежда през 1979 г. Той открива любов с друга дама, Хайде-Мари Безуйденхаут, малко след развода си от първия си брак.

  Ерол Мъск

Ерол Мъск (Източник: Google)Тя беше вдовица, загинала при автомобилна катастрофа. Тя беше майка на три деца, Яна, Джок младши и Хари. Ерол се жени за Хайде-Мари за втори път. Двамата имат две дъщери, Александра Али Мъск и Аша Роуз Мъск. Вторият му брак също завършва с развод. След 18 години брак двойката реши да се раздели. Смята се, че недискретността на Ерол е в основата на раздялата им.

Връзката на Илон Мъск с Него

Бащата и синът са в конфликт помежду си. Те не са говорили един с друг от дълго време. Илон разкри в интервю за Rolling Stone, че възпитанието му е било нещастно. Той също описва баща си като зъл и ужасен човек. Освен това той разкри, че баща му често го е нападал вербално и не е подкрепял неговите стремежи. Нямате представа колко е ужасно, продължи той. Занимавал се е с почти всички видове престъпна дейност. Толкова е лошо, че няма да повярвате.

  Ерол Мъск

Ерол Мъск (Източник: Google)

Има дете от доведената си дъщеря.

Джана Безуиденхаут, неговата млада доведена дъщеря, и той имат син на име Елиът Ръш. Много хора намират за странно, че доведената му дъщеря му е любовница. Направен е тест за бащинство, за да се установи бащата на детето, тъй като първоначално се предполагаше, че бащата е бившият приятел на Яна. Когато Жана дошла при него след раздялата с приятеля си, той заявил, че детето е родено в резултат на еднократна грешка.

Нетната стойност на Ерол Мъск през 2022 г

Съобщава се, че има нетна стойност от 20 милиона долара към октомври 2022 г , които той е натрупал чрез работата си като инженерен консултант и разработчик на недвижими имоти. Нека да разгледаме активите, които е донесъл със себе си от големите си печалби. Инженерът мултимилионер контролира няколко мини, както и друга инфраструктура за природни ресурси. Той също беше акционер в изумрудена мина близо до езерото Танганайка в Замбия. Ерол има частна лодка и самолет Cessna, наред с други неща. Той прекарва по-голямата част от ваканциите си в няколкото си луксозни къщи. Една от скъпите резиденции беше в Уотърклооф, богат квартал на Претория.

Любопитни факти

  • Той е роден през 1946 г., което го прави на 73 години към 2019 г.
  • Има син. Илон е висок 186,7 сантиметра.
  • Кора Амелия Робинсън и Уолтър Хенри Джеймс Мъск бяха негови родители.
  • Невада, Грифин, Саксън, Кай, Ксавие и Дамян са общо шестте му внуци.

Популярни Публикации