Ерика Джейн спечели дело за измама за 5 милиона долара, заведено от колеги на бившия й съпруг

Ерика Джейн, американска певица и телевизионна личност, спечели дело за измама от 5 милиона долара, заведено от бивши колеги на бившия й съпруг Том Жирарди. Според Page Six бившите колеги на Жирарди Филип Р. Шелдън и Робърт П. Фин са я съдили за участието й в предполагаемото дело за измама и присвояване на съпруга й. Адвокатът на Джейн, Евън С. Борхес, каза пред вестника, че съдията от Лос Анджелис Ричард Фруин не е открил доказателство за неправомерно поведение в делото от 2020 г. Според съдебни документи, придобити от Page Six, съдията е решил на 29 август, че ищците не са успели да докажат, че актрисата от „Истинските съпруги от Бевърли Хилс“ е знаела действително за предполагаемото неправомерно поведение на Жирарди. Ерика обяви победата си в профила си в Instagram на 31 август.

Бих искал да благодаря на моите приятели, които застанаха до мен. Всичко, което поисках, беше време и търпение.

Адвокатите бяха обвинили Джейн в подпомагане и подстрекаване на сегашния си бивш съпруг, 83, в предполагаемото му престъпление. Те твърдяха, че риалити звездата е знаела, че Жирарди използва парите им, за да финансира охолния си начин на живот.Доказателствата на Ерика Джейн бяха счетени за ирелевантни от съдията.

По време на процеса съдия Фруин защити решението си, като се позова на изявлението на Ерика Джейн, в което тя посочи, че не е обработвала никакви сметки в Girardi & Keese и че нейният съпруг и неговите колеги са отговаряли за всички счетоводни книги.

Просто предположих, че всичко ще бъде уредено. Наистина не попитах. Не е като да правя милиони долари... Нямах представа какво правят там долу.

 Ерика Джейн

Обвиненията на ищеца, че Ерика Джейн е имала реални познания за злоупотреба с пари, според съдия Фруин, се основават на изводи относно косвени доказателства, като нейния богат начин на живот, а не на конкретни доказателства.

Доказателството е безсмислено.

Пищното и скъпо забавление на риалити звездата, спонсорирано от общата собственост на двойките, не е доказателство за „действителното знание за всяко нарушение на доверителната отговорност между Том Жирарди и ищците, според съда. Джейн обяви победата си с екранна снимка на статия в Los Angeles Times за предполагаемата романтична афера на Том Жирарди с бивш съдия. Според статията 83-годишният пенсиониран адвокат й е купил имот и й е изпратил 300 000 долара от своя бизнес.

Тя озаглави екранната снимка, както следва:

Еха. Знаех за бижута, пазаруване и козметична хирургия, но това наистина ме изненада.

 Ерика Джейн

Заведени дела срещу Ерика Джейн

Победата на Ерика дойде, след като тя беше обвинена в кражба на пари, предназначени за жертвите на полет 610 на Lion Air в поредица от случаи с Том Жирарди, включително колективен иск от Edelson PC. Двамата бяха обвинени и в кражба на 2 милиона долара от споразумение. Ерика Джейн твърди по време на цялото производство, че не е знаела за лошото финансово управление или злоупотребите на Том. Ерика Джейн и Жирарди се разведоха през ноември 2020 г., след 21 години брак.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ERIKA JAYNE (@theprettymess)

Популярни Публикации