Ерик Масип - Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Ерик Масип е известен испански актьор, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, разработчик на съдържание и предприемач от Барселона. Този невероятен човек е добре известен в развлекателния сектор с изключителните си актьорски способности. Той се появява в няколко филма и телевизионни сериали, включително The Christ Child, Alba, Veneno, Elite, Caronte и Un novio para mi mujer.

Бързи факти

Истинско име Ерик Масип и Гури.
Известно име Ерик Масип.
Професия Актьор, модел, телевизионна личност, хандбалист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 26 години.
Рождена дата 24 ноември 1995 г. (петък).
Родно място Барселона, Испания.
Сегашен адрес Мадрид, Испания.
Зодия Стрелец.
Нетна стойност 2,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Училище Свети Петър, IES Jaquim Blume.
Еолия.
Етюд на Corazza за актьора.
Corazza Studio, Първи екип.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 80 кг
В лири: 176,37 паунда
Височина Във футове инчове: 6′ 2

Възраст и ранен живот на Ерик Масип

Масип е роден и израснал в испанския град Барселона. Той е роден в петък, 24 ноември 1995 г., според докладите. Що се отнася до възрастта му, той е на 26 години (към 2021 г.). Рожденият ден на Ерик е на 24-ти всяка година. Ерик Масип I Гури е неговото собствено име. Според страницата му в LinkedIn той е завършил гимназия в училището St Peter’s School, ES Jaquim Blume. Освен това от 2013 г. до 2014 г. той посещава Eolia за напредналите си проучвания. Масип също е обучаван като актьор в Estudio Corazza и Estudio Corazza, First Team. След това се впуска в актьорското поприще.

Височина и тегло на Ерик Масип

Ерик Масип е висок 6 фута 2 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Ерик Масип

Ерик Масип Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ерик Масип? Актьорската професия на Масип е основният му източник на доходи. Не само това, но той също печели пари от задачи за моделиране. Нека ви информирам, че Ерик също рекламира няколко продукта в социалните медии. Счита се, че нетното състояние на Ерик Масип е 2,5 милиона долара (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Масип е завършен актьор и телевизионен водещ. Той също така е учил професионално актьорско майсторство в Estudio Corazza para el actor и Estudio Corazza, First Team, според източници. След това Ерик започва да играе в театри и сценични пиеси. Той стана известен, след като изигра Дейвид в първия си телевизионен сериал „Меню за двама“. Ерик също е допринесъл за редица проекти, включително Summer Camp, Fugitiva, Amar en tiempos revueltos, Cuéntame, Elite, Veneno, Alba и други. В телевизионната програма Алба той изобразява Бруно Коста. Масип също е модел. Бил е професионален хандбалист, преди да стане актьор. Ерик се оттегли от леката атлетика след контузиите си. В момента е зает с нови проекти.

Ерик Масип Гадже и запознанства

С кого се среща Ерик Масип? Много жени са влюбени в този красив актьор. През цялата си кариера той си сътрудничи с няколко видни модели и знаменитости. Според неговата биография в Instagram, Ерик е близък приятел на Емилия Лазо. Той сподели и няколко снимки на Емилия в социалните мрежи. Масип е мълчалив по отношение на сегашния си статус на запознанства и партньор. Може би Той е необвързан (от юли 2022 г.). Ерик обича да общува с приятелите си.

Популярни Публикации