Ерик Лейк живее най-добрия си живот след развода с бившата си съпруга Вирджиния Кумбс

Пилотът кипи от енергия! След мандата си в Женен от пръв поглед, където се ожени за бившата си съпруга Вирджиния Кумбс, Ерик Лейк се превърна в телевизионен риалити феномен.

Бракът им обаче се разпадна въпреки всичко, което направиха и преживяха през цялото време заедно. Разводът се оказа единственият вариант в крайна сметка. Сега Лейк живее със същия хъс за живот и работа, както преди да се ожени за Кумбс. Той е активен в социалните медии и няма нищо против да се шегува за себе си и времето си в шоуто.

Ерик Лейк е писател, който живее в Съединените щати след развода с бившата ви съпруга, как продължавате напред?
Профилите на Лейк и Кумбс в социалните медии бяха лишени от публикации един за друг, преди да се разделят. Един от най-ранните признаци за раздялата им беше това.След раздялата им изчезването на Кумбс от Instagram остава. И макар това да не е изненадващо, той поддържа нормалното програмиране - забавни публикации за времето си като пилот и времето си в шоуто. Последната му публикация от 8 май 2022 г. е фантастичен пример за това как работата му в авиацията и риалити телевизията се сблъскаха и как той се превърна в мем материал сред приятелите си.

Лейк можеше да измисли само да се влюбиш като да имаш най-доброто приземяване в живота си. Той се подигра точно с това нещо в поста. Когато сте в телевизионно предаване и говорите глупава забележка за приравняването на любовта към нещо, което правите на работа, каза Лейк, постоянно се настройвате да приемате боклука от приятелите си. Надписът му отразява това чувство. Той, от друга страна, се подиграваше със себе си. Това все още е добра аналогия, според мен. За да получите и двете, трябва да положите усилия! В надписа той се пошегува.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Лейк (@erik_cleared_for_takeoff)

Брак и развод на Ерик Лейк и Вирджиния Кумбс

Лейк и Кумбс първоначално се появиха в Женени от пръв поглед сезон 12 като двойка. Те се срещнаха пред олтара за първи път и се ожениха на 31 август 2020 г. Първите няколко дни бяха приятни. Бившата двойка реши да остане женена в Деня на решението. Лейк посочи брака като един от най-великите експерименти в живота ми, а Кумбс като един от най-готините хора, които някога съм срещал.

Сезони 13, 14 и 15 на шоуто включваха тяхната романтика. В крайна сметка се влоши, както се вижда от ревността на Лейк към начина на живот на тогавашната му купонясваща съпруга в сезон 15. Преди това, през януари 2021 г., те потърсиха помощта на специалист по връзките, за да разрешат проблемите си, и дори изтеглиха брака си от социалните медии за да се защитят. Подобрение обаче нямаше. В резултат на това на 15 юли 2021 г. те обявиха, че се развеждат. Те твърдят в изявление, че краят на времето им заедно не се дължи на липса на усилия и че разводът не изключва възможността за бъдеща среща. Много хора обвиниха двойката, че са останали заедно в името на програмата след развода си.

Популярни Публикации