Ерик Брукс- Нетна стойност, съпруга, женен, възраст, височина

Ерик Брукс е американски управляващ партньор на Abry Partners, частна инвестиционна компания. Това е компания, разположена в Бостън, Масачузетс. Бил е и вицепрезидент в New Century Holdings. Знайте всичко за Ерик Брукс- Нетна стойност, съпруга, женен, възраст, височина

Бързи факти

Истинско име Ерик Брукс
Псевдоним Ерик
Известен като Бизнесмен
Възраст 55 години
рожден ден 19966
Родно място елен
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 9 инча
Тегло прибл. 55 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 7 (САЩ)
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Ерик Брукс

Ерик Брукс е роден през 1966 г в Съединените американски щати. Той е от еврейско-ашкеназки произход. Досега не е разкрил нищо за баща си, майка си или братя и сестри. От друга страна, родителите му са женени от близо пет десетилетия. Той се записва в университета Браун през 1985 г. През 1989 г. завършва университета с отличие по изкуства. След това през 1992 г. се записва в Harvard Business School. Завършва магистърска степен по бизнес администрация през 1994 г.

Височина и тегло на Ерик Брукс

Ерик Брукс е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 55 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Ерик Брукс

Ерик Брукс (Източник: Google)

Ерик Брукс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ерик Брукс? Ерик Брукс се оценява на нетна стойност от 5 милиона долара към октомври 2022 г. H неговата нетна стойност се оценява на 2,41 милиона долара през 2010 г. По това време той притежаваше 2508 акции на Nexstar Media Stock. Акциите бяха оценени между 1,58 и 1,58 милиона долара. Неговите печалби като главен изпълнителен директор на Ethos Capital LLC варират от 000 до 9 000. Освен това той получава пари от приходите на компанията, тъй като е създателят на компанията.

кариера

  • Започва кариерата си като сътрудник в частната инвестиционна компания Apax Partners след дипломирането си през 1990 г. Той е в бизнеса от две години.
  • В крайна сметка той се присъединява към New Century Holdings. Работи като вицепрезидент на компанията в продължение на пет години до 1999 г.
  • Той напуска фирмата, за да стане управляващ партньор в Abry Partners LLC. Той е бил партньор във фирмата от 20 години и ще се пенсионира през 2019 г. Той също така е служил на корпорацията като един от лидерите на Heritage Fund на компанията.
  • Той напусна фирмата, за да създаде Ethos Capital LLC. Фирмата се фокусира върху базирани бизнес модели, които искат да автоматизират, оптимизират и променят, за да станат по-ефективни.

Съпруга и брак на Ерик Брукс

Коя е съпругата на Ерик Брукс? Текущият статус на запознанства на Ерик Брукс е необвързан. Преди това той беше свързан с Джил Мартин. Джил, бившата му годеница, наскоро каза, че връзката от разстояние е предизвикателство за нея. Той и децата му живеят в Бостън, докато Джил живее в Ню Йорк. По отношение на тяхната любовна история, той първоначално я срещна през 2017 г. чрез приложение за запознанства. В крайна сметка те се сгодиха в Хамптън през май 2019 г. Ерик беше женен преди това. Той има три деца от този брак. Самоличността на бившата му съпруга и децата обаче остава неизвестна за широкия свят.

Популярни Публикации