Ерих Гонзалес - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Ерик Гонзалес е филипинска актриса, продуцент, звезда в социалните медии, режисьор и посланик, известна с ролите си във филми като Siargao, One A Princess и други. Тя е знаменитост във Филипините и любимка на много млади хора, а красотата й сама по себе си е достатъчна, за да разпространи нейната привлекателност по целия свят.

Бързи факти

Пълно истинско име Ерика Хризел Гонзалес Ганкайко
Име Ерик Гонзалес
Псевдоним Ерих Гонзалес Ерих Ганкайко, Ерих, Ерика
Популярни за Нейните филми и предавания
език английски, филипински
университет Тринити университет в Азия
Име на училище Център за дистанционно обучение ABS-CBN
образование Масова комуникация
Професия Актьорство
Зодия зодия Дева
Националност филипински
Етническа принадлежност филипински
Нетна стойност 8 милиона долара
Възраст (към 2022 г.) на 31 години.
Дата на раждане 20 септември 1990 г. (четвъртък)
Място на раждане Себу Сити, Филипините
Сегашен адрес Манила
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг

Възраст и ранен живот на Ерих Гонзалес

Ерих е роден на 20 септември 1990 г , и е част от филипинската идентичност от раждането си в Себу Сити, Филипините. Въпреки това, когато достигна трудоспособна възраст, тя се премести в Манила, Филипините. Тя е доста близка с другите си двама братя и сестри и беше най-малката от всички, когато се роди. Завършва образованието си, докато работи като актьор. Ерих започва да се изявява, когато е на 12-13 години, първо в телевизионни реклами, а след това и в сериали. Тя завършва средното си образование в Центъра за дистанционно обучение ABS-CBN, освен че се изявява като актьор. Този център за дистанционно обучение е частно съоръжение, което позволява на студентите да получат образование, без да се налага да посещават курсове. След като завършва гимназия, Ерих започва колеж в университета Тринити в Азия, където получава магистърска степен по обществени медии.

Височина и тегло на Ерих Гонзалес

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ерих Гонзалес е висок 5 фута 3 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Ерик Гонзалес

Ерих Гонзалес Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ерих Гонзалес? Ерих работи усилено от юношеството си и участва в няколко реклами и филми. През 2018 г. тя стана продуцент и инвеститор в един музикален видеоклип. Сега тя има нетна стойност от 8 милиона долара към октомври 2022 г. Тя дължи пари само за автомобили, бижута, голям банков баланс и други материални притежания. Не само това, но тя го беше спечелила чрез своите изпълнения и одобрения. Тя също така прави пари от своите сайтове за социални медии, като YouTube.

кариера

Когато Ерих беше на 12-13 години през 2005 г., тя се състезава във втория сезон на Star Circle Quest на Grand Quester и спечели това риалити състезание за таланти. Тя стана известна, след като играе като дете и поддържа актьор в различни сериали и драми. Добре, добре, каквото и да е първият й телевизионен сериал, излъчен през 2003 г.

Тази драма тъкмо започваше през 2009 г. и нейната позиция на главния герой, млада майка в телевизионно шоу, наречено Katorse, помогна на поредицата да се изкачи до върха. Това изпълнение осигури на г-ца Ерих слава и тя никога не погледна назад. Тя участва в няколко филма и телевизионни сериали, включително Shake Rattle & Roll C, Taogon Akyat, Paano Ko Sasabihni и много други.

Наскоро тя изигра главната героиня на Магдалена в телевизионния сериал La Vida Lena, който се излъчваше между 2020 и 2022 г. Освен това тя беше номинирана за редица награди и отличия. Първата й награда беше наградата Star Circle Quest, която получаваше между 2003 и 2005 г. Тя получи няколко отличия, включително 100-те най-красиви звезди на 2011 г., 100-те най-красиви звезди на 2012 г., Звездата на пробива на 2009 г. и много други .

Ерих Гонзалес Съпруг и брак

Кой е съпругът на Ерих Гонзалес? Романтичните връзки на Ерих бяха в центъра на обществения интерес. Тя имаше връзка със Сиан Лим, докато беше в началото на двайсетте. Mr.Xian Lim е филипински актьор, роден в Съединените щати. През 2011 г., след като се раздели със Сиан, тя започна да се среща с Антъни Нг. Романсът й с Антъни Нг не продължи дълго и тя се разведе с него през 2015 г. И сега се среща с Матео Рафаел Лоренцо и решава дали да се омъжи за него или не. Наскоро тя имаше връзка с Даниел Мацунага. На 23 март 2022 г. Матео Рафаел Лоренцо и Ерих ще се оженят. Лоренцо и Ерих започнаха да се срещат през февруари 2018 г.

Популярни Публикации