Ергенът в рая, сезон 8, е насрочен за пускане по ABC Channel скоро

Най-новата итерация на поредицата The Bachelor, Bachelor in Paradise, е планирана да се завърне по екраните следващата седмица. Програмата ще предложи на някои от любимците на феновете от първите две серии още един шанс да намерят любовта по плажовете на Мексико. Уелс Адамс, популярен барман, който току-що се ожени за дългогодишната любовница Сара Хайланд, ще се завърне в програмата за още един сезон.

Следното е резюмето за BiP Сезон 8:

Пробивните любимци на феновете от поредицата „Ергенът“ се завръщат за втори (или трети) опит за любов. Може да са напуснали съответния сезон с разбито сърце, но сега имат шанса да отлетят до романтичен рай с надеждата да превърнат бъдещата лятна връзка в истинско нещо.Всичко, което трябва да знаете за премиерата на сезон 8 на Bachelor in Paradise (епизод 1)

Сезонът започва с двучасов супер голям епизод с участието на 19 души, които преди това са се състезавали както в The Bachelor, така и в The Bachelorette, но пътят към любовта не е това, с което са свикнали. Вместо един човек да раздава рози, всеки кандидат получава своя собствена на Bachelor in Paradise. Всеки състезател може да подари роза на друг, а до края на програмата са възможни многобройни ангажименти.

  Ерген в рая

Програмата имаше ротационен панел от домакини през миналия сезон. Джеси Палмър се завръща като постоянен соло домакин този сезон. Настоящият сезон на Bachelor in Paradise ще, както подсказва видеото, ще вземе лист от книгата за игра на Love Island, като премести женския актьорски състав на друга дестинация по средата на сезона, за да се смеси с пет нови необвързани мъже, докато мъжете ще останат на плажа и да бъде представен на пет нови жени.

Програмата ще започне с 16 жени и 14 мъже; всеки от мъжете ще даде роза на дамите по свой избор, а двете жени, които не получат роза, ще бъдат изпратени у дома. За да останат интересни, продуцентите ще заменят двете бракувани дами с двама мъже. Процесът ще продължи до края, като всеки алтернативен епизод включва един пол, изложен на риск от завръщане у дома и замяна.

Shanae Ankney, Genevieve Parisi, Jill Chin, Sierra Jackson, Hailey Malles, Teddi Wright, Serene Russell, Kira Mengistu, Hunter Haag, Andrew Spencer, Justin Glaze, Michael Allio, Logan Palmer, Jacob Rapini, Brittany Galvin, Romeo Alexander, Lace Jones , Брандън Джоунс и Кейси Уудс са състезателите, които ще се появят в Bachelor in Paradise.

Докато всички се надяват на любов, някои от членовете на актьорския състав са се насочили към определени хора. Андрю каза, че иска да види Теди във вилата, докато Кира очаква с нетърпение срещата с Ромео на плажа. Единственият член на актьорския състав, който всички очакват с нетърпение да видят, е Уелс.

Уелс Адамс отвежда зрителя на обиколка на това какво да очаква от сезон 8 в един кратък поглед, публикуван в социалните медии, и кадрите са толкова драматични, колкото се обещава да бъде сезонът. Той заяви:

Вие идвате в рая, за да живеете, да се смеете и да се влюбвате. Защото всички имаме нужда от него.

  Ерген в рая

Той продължи с думите:

На място като това тъгата е приятна. Това са значими приказки.

Следете ABC във вторник, 27 септември от 20:00 ч. ET, за да видим какво се случва, когато тези хора се съберат на Bachelor in Paradise.

Популярни Публикации