Епископ Израел Макаму -Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, етническа принадлежност, кариера

Заместник епископ е роден в Катлехонг африкански актьор, водещ, личност в телевизионно шоу, мотивационен говорител, предприемач и медийно лице. Той стана известен с енергичния си глас в телевизионното шоу Rea Tsotella. Той води по такъв начин, че зрителите са убедени да гледат предаването му.

Бишоп е сред водещите истории в Google и Интернет, защото аудиото се разпространява като горски пожар в Южна Африка и той търси физическа връзка с жена. Хората са нетърпеливи да научат истината зад това видео.

Бързи факти

Пълно истинско име епископ Израел вице.
Други имена Заместник епископ.
Израел заместник.
Възраст (към 2020 г.) 41-44 години.
Националност африкански.
Професия Проповедник, предприемач, личност в телевизионни предавания и мотивационен говорител.
Дата на раждане 1976-1979 г.
Място на раждане Успех, Южна Африка.
Зодия Овен.
Сегашен адрес Йоханесбург, Южна Африка.
образование Диплома по теология.
Алма матер 1. Библейско училище.
2. Международен библейски колеж на Християнска семейна църква.
Нетна стойност USD 8-9 милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″.
Етническа принадлежност Черен африканец.
Тегло (прибл.) В килограми: 62-66 кг.
В паундове: 136-145 lbs.
Цвят на очите черен.
Дължина на косата Къс.
Цвят на косата черен.
Религия християнството.

Биография на епископ Израел Макаму

епископ Израел вице е роден в Катлехонг, Южна Африка, между 1976 и 1979 г. Израел Макаму е пълното му име. В момента той живее в южната част на Йоханесбург. Той е в началото на четирийсетте.

Бишъп е завършил основното си образование в библейско училище. Завършил е Международния библейски колеж на християнската семейна църква с диплома по теология. В църквата той се научи да проповядва от баща си.

Рофиния и Тит Макаму имат син на име Израел. Баща му е църковен пастор, който също проповядва Библията. Бишъп следва стъпките на баща си и става проповедник. Баща му почина през 2017 г.

Макаму изповядва християнството и според източници е от чернокож африкански етнос и зулуски произход.

  епископ Израел вице

Епископ Израел вице (Източник: Pinterest)

Епископ Израел, заместник-съпруга и брак

Коя е съпругата на епископ Израел Макаму? Епископ Макаму току-що бил завършил юношеството си, когато за първи път срещнал хлонифила Макаму през 2003 г. Той се заинтересувал от нея и я преследвал цяла седмица. По това време тя беше 19-годишна студентка по медицински сестри. Бишъп и Хлонифил се ожениха през 2005 г.

Нтокозо, Нацуми и Нтванано са имената на трите деца на двойката. Той е доволен от живота си и този на семейството си. Живее в Йоханесбург със съпругата и децата си.

Израелска кариера

Израел е проповедник, пастор и основател на библейската църква Endless Hope в Алберта. В страната има около десет клона на църквата. Той има собствено телевизионно шоу „I Am Bishop I Makamu“, което дебютира през 2019 г. Чрез шоуто си той показва на обществеността своя начин на живот и колекция.

Той е водещ на телевизионното шоу Rea Tsotella, което се излъчва по канала Moja Love. Публиката е впечатлена от увереното му поведение и способността му да решава проблеми. Той не само слуша историите на знаменитостите в шоуто, но и изразява собствените си мисли за тях. Освен това през май 2013 г. Бишоп представи iMakamu Funerals, която предоставя гъвкаво покритие за погребение и погребални услуги в Южна Африка.

На 7 октомври 2016 г. Израел стартира едноименен канал в YouTube. Той има 24,7 хиляди абонати и 2,8 милиона гледания на канала си към май 2021 г. Той публикува видеоклипове с проповядване и мотивационни изказвания, които са получили хиляди гледания.

Епископ Израел Вице Нетна стойност

Колко богат е епископ Израел Макаму? Макаму е успешен предприемач, който управлява няколко бизнеса и телевизионни предавания едновременно. Той би таксувал около 30-40 000 USD за своите представления и 70-80 000 USD за църкви . Нетното състояние на епископ Израел Макаму се оценява на около 8-9 милиона USD към 2021 г. , което включва всичките му доходи и активи.

Факти

  • Бишоп обича да ходи на круизи с приятелите си.
  • На 29 ноември 2019 г. той беше поканен да присъства на събитие в Швейцария като гост.
  • Израел ходи редовно на фитнес, за да поддържа тялото си във форма.
  • Той практикува йога всеки ден и публикува снимки, на които го прави.

Популярни Публикации