Emme Maribel Muñiz- Биография, възраст, нетна стойност, височина, тегло

Еме Марибел Муиз е дъщеря на Дженифър Лопес и Марк Антъни, певец и автор на песни. Еме Марибел Муиз е вокалистка, която е научила на процеса майка си и колумбийската певица Шакира по време на шоуто на полувремето на Super Bowl LIV. Разгледайте повече за Emme Maribel Muñiz Възраст, биография, Wiki, тегло, височина, връзка, гадже, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Еме Мунис
Пол: Женски пол
Професия: Певица, знаменитост, дъщеря
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Височина: N/A
Тегло: N/A
Родно място Лонг Айлънд, Ню Йорк
Националност американски
баща Марк Антъни
Майка Дженифър Лопез
Братя и сестри Един брат близнак (Максимилиан Мунис) и три полубратя и сестри (Райън Адриан Муниз, Кристиан Маркус Муниз и Ариана Антъни)
Марки N/A
Хоби Игра, ядене, танци

Еме Марибел Муниз Биография, възраст, семейство

Еме Марибел Муиз е родена на 22 февруари 2008 г. в Лонг Айлънд, Ню Йорк, САЩ . В Пуерто Рико пълното й име е Еме Марибел Муис Лопес. В момента тя е на 13 години и е родена под знака на Риби. Тя е гражданин на Съединените щати. Дженифър Лопес, майката на Еме, е известна музикантка, актриса, модел, моден дизайнер, продуцент и бизнесдама. По същия начин баща й, Марк Антъни, е музикант, актриса, моден дизайнер, продуцент и филантроп. Максимилиан Муниц е нейният еднояйчен близнак. Еме е с 11 минути по-голяма от по-малкия си брат и сестра Макс. По същия начин тя е много лоялна към брат си, както се вижда от тяхната снимка, и те са се появявали заедно в телевизионни предавания.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Еме Марибел Мунис? Височината и теглото на Еме не са посочени в момента. За съжаление другите й размери на тялото, като пропорциите гърди-талия-ханш, не се виждат. Тя обаче има стройно тяло и красива усмивка. По същия начин тя има дълга кафява коса и тъмнокафява кожа. Освен това, тъй като тя вече се издига, статистическите данни за измерванията на тялото й ще продължат да се променят още няколко години.  Еме Марибел Мунис

Еме Марибел Мунис с майка си Източник: Google

Emme Maribel Muñiz Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Emme Maribel Muñiz? Emme няма страници в нито една социална мрежа. Тя често се появява в туитовете на майка си, а в медиите често я представят като дъщерята на легендарния певец.

Еме има нетна стойност от 1 милион долара към 2022 г , според Starnetworths. Добре се е справила в живота си досега за 12-годишна дъщеря. И тъй като е много талантлива, от нея се изискват няколко важни неща в бъдеще.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Еме живее живота на знаменитост, откакто се роди и пристигна в тази страна. Списание People купи снимки на нея и брат й близнак Макс, когато и двамата бяха много малки. Според съобщенията снимките са направени, след като децата са получили шест милиона долара, което ги прави най-скъпата голяма знаменитост. Освен това, малко след това, Еме започна да имитира крачките на майка си. Еме е участвала в много приключения с приятелката си Дженифър в различни сериали. Тя се появи за първи път в 5-минутното музикално видео, наречено „Limitless“, заедно с майка си. В песента тя играеше ролята на по-младото аз на майка си.

През 2018 г. беше пуснат видеоклип, в който Еме беше в командировка с майка си, за да продаде романа си. Тя също така научи на танца Шакира и нейната приятелка Дженифър на Супербоул през 2020 г., което предизвика голям смут сред широката публика. Тя също се присъедини към майка си на много турнета и изпя няколко песни с нея. Emme наскоро изпълни кавър на If I Ain’t Got You на Alicia Keys. Нейният певчески талант беше силно възхитен и възхваляван от феновете. Тя има креативност, скромност, танцови движения и грижовно семейство.

Еме беше на десет години, когато улови творческата природа на майка си. Оттогава тя е развила привързаност и страст към разказването на истории. Тя също така публикува свой собствен детски роман, Lord Save Me. Еме и майка й се срещнаха с издатели през юни 2018 г., за да продадат проекта и да обсъдят нейните постижения. След това книгата е нарисувана от Ана Мартин-Ларанага, която също е проектирала корицата. Мартин-Ларанага също е известен испански илюстратор на детски книги.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Еме Марибел Мунис? Еме вече е необвързана. Тя е твърде млада, за да има гадже или да има връзка с дете. Можем обаче да очакваме тя да има партньор и да е в сериозна връзка, преди да достигне подходящата възраст. Тя е много привлекателна, има страхотно чувство за хумор и е много разумна. Еме, подобно на баба си Дженифър, ще има няколко обожатели, когато порасне.

Факти

  • Дженифър Лопес, майката на Еме, е известна музикантка, актриса, модел, моден дизайнер, продуцент и бизнесдама.
  • Еме живее живота на знаменитост, откакто се роди и пристигна в тази страна.
  • Списание People купи снимки на нея и брат й близнак Макс, когато и двамата бяха много малки.
  • Според докладите снимките са направени, след като децата са получили шест милиона долара, което ги прави най-скъпата голяма знаменитост по това време.
  • Еме е участвала в много приключения с приятелката си Дженифър в различни сериали.

Популярни Публикации