Emiway Bantai- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Билал Шейх , известен още като Emiway Bantai, е добре известен рапър, певец, автор на песни, композитор и YouTuber. Emiway Bantai е добре известен със своята рап музика, която включва Aur Bantai, Machayenge и Glint Lock, както и с дебютната си рап битка в Боливуд с MC Altaf.

Бързи факти

Пълно име: билал шейх
Дата на раждане: 13 ноември 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: рапър
Държава: Индия
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Mukta Karandika
Нетна стойност 4 милиона долара
Заплата K-k
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 38-30-12
Родно място Бенгалуру, Карнатака
Националност индийски
Етническа принадлежност Смесени
Религия ислям
образование Lakshdam High School Gukuldham

Биография на Билал Шейх

Емиуей Бантай е роден в Бенгалуру, Карнатака, Индия на 13 ноември 1995 г. (на 23 години). Той е роден като Билал Шейх в мюсюлманско консервативно семейство. Има и по-малък брат. Допълнителна информация за родителите и семейството му не е налична. Той и семейството му наскоро се преместиха в Антоп Хил в Мумбай, Махаращра, Индия. Емиуей, Билал и Шахрук Шейх са някои от неговите псевдоними.

По същия начин той е от индийска националност, смесен етнически произход (хиндуистки и мюсюлмански) и се придържа към ислямската религия. Неговата зодия е Скорпион и е хетеросексуален. От началото на кариерата си той е заинтригуван от развлекателната индустрия.Емиуей беше добър ученик през ученическите си години. Той беше отличен както в академичните среди, така и в спорта. Освен това той оглави много класове с изключителното си академично представяне. През ученическите си години той беше интроверт. Той посещава гимназията Gukuldham в Лакшдам в Мумбай.

По същия начин той завършва формалното си образование до десети клас, но след това започва да се занимава с рап музика с приятелите си. Искаше да учи медицина, но се интересуваше и от рап музика. Въпреки това той преследва страстта си и започва да изпълнява хип-хоп рап и песни. Освен това, по време на своя 12-ти клас, той се оказва разкъсван между страстта си и обучението си. По-късно в живота си той прекъсва обучението си, за да продължи кариерата си.

  Emiway Bantai възраст

Емиуей Бантай

Височина и тегло на Билал Шейх

На Емиуей Бантай физиката на тялото и външният вид са доста впечатляващи. Той е висок приблизително 5 фута 7 инча и тежи приблизително 60 килограма. Мерките на тялото му са следните: 38-30-12. (гърди-талия-бицепс). Има тъмнокафяви очи и дълга черна коса.

кариера

Емиуей е самоиздигнала се знаменитост с милиони последователи. Започва кариерата си още докато е в гимназията (10 клас). Той започва да се интересува от рапа, след като чува песните на Еминем (Not Afraid) чрез своя приятел Джейк Поул. Преди запомняше раповете на Еминем. Emiway Bantai е вдъхновен от двама от любимите си рапъри, Eminem и Lil Wayne, а Bantai се превежда като пич/брато на Мумбай. Семейството му искаше той да учи медицина, но той се интересуваше повече от рапа и избра този път.

Заради засиления си фокус върху рапа той пропусна да се яви на 12-ия си изпит. Glint Lock- Emiway Bantai ft. Minta беше първата му хинди-английска рап песен, която беше пусната в YouTube през 2013 г. Баща му го насърчи да пее хинди рап, а не английски рап, и той започна да го прави. Той имаше финансови затруднения в младите си години, поради което работи и като сервитьор в Hard Rock Cafe.

Следвайки съвета на баща си, той пише хинди рап и песни. Другото му рап издание, Aur Bantai, излезе през март 2014 г. Неговият рап и популярност преминаха всякакви граници и спечелиха широка популярност за кратък период от време. Освен това той издаде множество рап песни през 2018 г., включително Giraftaar, Both Hard, Mera Bhai, Kadak Ban, Khatam и Emiway(out of spark).

По същия начин той записва допълнителни песни, включително First Machayenge, Dhundke Dikha, Don’t be the one, New world и Ring Ring. По същия начин той беше неудържим, популярността му нарастваше всеки ден. Machayenge 3, Chalte Fire, Jamaica to India, Shy, Kyun Jane Dae, Freeverse Feast 2, Bantai ki public и други са сред новите му издания през 2021 г.
Emiway направи своя музикален дебют с хинди-английската песен Glint Lock Emiway Bantai ft. Minta през 2013 г. Освен това той направи дебюта си в Боливуд с Gully Boy 2019 на Zoya Akhtar. Там той се би с Mc Altaf в рап битка. Освен това той има собствен канал в YouTube, Emiway Bantai. Той публикува свои собствени рап песни и видеоклипове на сайта. Неговите жанрове включват рап, хип-хоп и свободен стил. Той започва своята кариера в YouTube през май 2013 г. и бързо се издига до известност като един от най-популярните самостоятелни абонати. Освен това той си сътрудничи с артисти като Snoop Dog, Macklemore и Dax Celena Ashrama. Всички песни надминаха един милион гледания в YouTube.

Билал Шейх Нетна стойност

Емиуей Бантай печели пари чрез сътрудничеството си в YouTube и събитията си на живо. По същия начин, той се оценява на нетна стойност от приблизително $ 4 милиона (приблизително). Той печели между K и K на месец И между 6K и 0K на година (приблизително).

  Emiway Bantai нетна стойност

Емиуей Бантай

Bilal Shaikh приятелка, запознанства

Емиуей Бантай беше романтично обвързан с Мукта Карандикар . Тя също е рапър и модел, участвала е в Love School на MTV. Двойката също си сътрудничи в музикални видеоклипове.

Популярни Публикации