Емир Хамзич- Нетна стойност, Биография, Възраст, Приятелка, Височина, Националност, Кариера

Емир Хамзич е сръбско-американски модел и бивш професионален тенисист. Емир Хамзич е основател на HAMZIC All American Training и сериен предприемач. Научете повече за нетната стойност на Емир Хамзич, биография, възраст, приятелка, височина, националност, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Емир Хамзич
Дата на раждане: 17 януари 1997 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Бивш тенисист, модел, треньор по тенис, предприемач, основател на HAMZIC All American Training
Държава: елен
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Нетна стойност 1 милион долара
Семейно положение: по отношение
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Ню Брънзуик, Ню Джърси
Националност американски
Етническа принадлежност сръбско-американски
образование Kean University (бакалавърска степен по наука за упражнения)
баща Хидаджет Хамзич
Майка Сабахета Хамзич
Братя и сестри Три (двама братя и една сестра)
Facebook Емир Хамзич Фейсбук
Youtube Емир Хамзич Youtube
Instagram Емир Хамзич Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Емир Хамзич

Възраст и ранен живот на Емир Хамзич

Емир Хамзич беше роден на 17 януари 1997 г , и сега е 25 годишен. На сръбски името му е мир ами, което е романизирано като Емир Хамзи. Той е роден в болница 'Сейнт Питърс' в Ню Брънзуик, Ню Джърси, но сега нарича Чикаго, Илинойс, свой дом.

Що се отнася до семейството му, родителите му са Хидаджет Хамзич и Сабахета Хамзич. По същия начин, тъй като той е четиризнак, той има трима братя и сестри. Те са двама братя и една сестра, но имената им все още не са разкрити.Емир Хамзич е роден в Лонг Бранч, Ню Джърси, но прекарва летата си в Нови Пазар, Сърбия. По-късно Емир прекара времето си там, тренирайки. Започва да играе тенис на осемгодишна възраст.

По отношение на образованието си, Емир Хамзич завършва с отличие университета Kean в Елизабет, Ню Джърси през 2020 г. Той се дипломира с бакалавърска степен по наука за упражнения и среден успех 4,0 през последния си семестър.

Височина и тегло на Емир Хамзич

Колко висок е Емир Хамзич? Той е висок мъж, висок 6 фута 3 инча. Освен това, няма информация за другите му телесни измервания, като тегло, измервания на гръдния кош-талията-ханша, бицепсите, размера на роклята, размера на обувките и т.н. По същия начин Емир има пленителни зелени очи и тъмно кестенява коса.

  Емир Хамзич

Емир Хамзич (Източник: Instagram)

Професионален живот на Емир Хамзич

Що се отнася до професията, Емир Хамзич в миналото е бил професионален тенисист. Емир е най-известен с това, че е All-American и е спечелил Националния шампионат. По подобен начин сега той е национално признат треньор по тенис, сериен предприемач и основател на HAMZIC All American Training.

Емир също подкрепя професионалната си тенис кариера, като работи в Abercrombie/Hollister. По-късно той се занимава професионално с моделиране, преди да реши да тренира, за да покрие разходите си. Като модел Емир дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Емир също е сертифициран от USPTA личен треньор, специалист по сила и кондиция и специалист по сила и кондиция, сертифициран от NCSF. Той също така е инструктор по основно поддържане на живота (CPR & AED) от Американската сърдечна асоциация.

Емир Хамзич Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Емир Хамзич? В професионалната си кариера той е спечелил доста добри пари. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Емир Хамзич се оценява на около 1 милион долара.

Емир Хамзич Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Емир Хамзич? Според публикациите му в социалните мрежи Емир Хамзич е в романтична връзка с красиво момиче. Той не е разкрил самоличността на любовника си. На 11 юни 2019 г. той публикува снимка в Instagram с надпис „Кажи на Синатра, че намерих любовта в Чикаго“. Това е сладка снимка на Емир и любовника му, които се целуват в The Bean в Чикаго.

Социална медия

Емир Хамзич може да бъде намерен в Instagram като @emir hamzic, където има 13 публикации, 12,4 хиляди последователи и 13 споделяния към момента на писане на тази биография. По подобен начин на 15 февруари 2019 г. той стартира официалната си страница във Facebook, която има над 2,4 хиляди последователи. Емир има и YouTube канал със същото име. На 9 октомври 2012 г. той стартира този канал. Докато пише биографията на Емир, той има над 304,5 хиляди гледания и 1,12 хиляди абонати.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 8.
  2. Щастливият му камък е топаз.
  3. Щастливият му цвят е кафяв.

Популярни Публикации