Emilija Baranac- Wiki, възраст, гадже, етнос, нетна стойност, височина, кариера

Емилия Баранак е известна канадска актриса, модел, медийно лице, звезда в социалните медии и онлайн личност от Ванкувър. Много хора в нацията бяха привлечени от работата й в множество филми и телевизионни програми.

Бързи факти

Пълно истинско име Емилия Баранак.
Псевдоним Емс.
Нетна стойност 3 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 4 август 1994 г.
Възраст (към 2022 г.) 28 години.
Професия Актриса, телевизионна личност, модел и звезда в социалните медии.
Родно място Ванкувър, Британска Колумбия, Канада.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище в Канада.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Лео.
Националност канадски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг

Възраст и ранен живот на Емилия Баранак

Емилия Баранак беше роден на 4 август 1994 г , във Ванкувър, Британска Колумбия, Канада през 1994 г. Тя е на 28 години (към 2022 г.). Тя е талантлива млада дама, завършила престижно канадско училище. Тъй като сръбският е нейният първи език, за нея е предизвикателство да научи английски. След като завършва гимназия, тя се записва в отлична институция, за да подобри обучението си.

Височина и тегло на Емилия Баранак

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Емилия Баранак е висока 5 фута 5 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има лешникови очи. Емилия Баранак

Емилия Баранак Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Emilija Baranac? Тази добре позната актриса изкарва добре от различни източници. Нейните източници на доходи включват актьорско майсторство, моделиране, реклами, реклами на марки и много други. Тя е отседнала със семейството си в прекрасно имение. Има и марков автомобил и други луксозни вещи за бита. Нетната й стойност се оценява на приблизително 3 милиона USD (приблизително).

кариера

Емилия Баранак започва курсове по актьорско майсторство на 9-годишна възраст. Тя получи ролята на Изабел в късометражния филм „Gratuitous“ през 2010 г. след много упорита работа. Тя стана известна през 2018 г., след като се появи във филма „За всички момчета, които обичах преди“. Beyond, Chilling Adventures of Sabrina, Breed, Supernatural, Aliens in the House, Riverdale и други са сред предишните й филми. През 2022 г. тя получи ролята на Зоуи Кристенсен в телевизионния сериал „Фалшификати“. В момента тя работи върху предстоящия си късометражен филм „Задънена улица“.

Emilija Baranac Гадже и срещи

С кого се среща Емилия Баранак? Баранак е прекрасна и талантлива жена. Тя с удоволствие споделя подробности за личния си живот с почитателите си в социалните мрежи. Нека ви кажа, че в момента тя е замесена с човек на име Issey Lamb, псевдоним Issey Taylor. Той е музикален продуцент, според докладите. Тя често публикува свои снимки с любимия си в профилите си в социалните мрежи. Така че все още двойката не е взела решения относно сватбата или годежа си. Най-новата информация за този раздел ще бъде споделена скоро.

Популярни Публикации