Емили Милър обяви загубата на бременността си в Instagram

Емили Милър беше откаран в болница, след като колабира от остър стомашен дискомфорт. Милър пише в публикацията си, че е разбрала, че е бременна преди няколко седмици. Тя падна от дискомфорт, докато пазаруваше във вторник и беше откарана в болницата. По-късно й казаха, че е имала извънматочна бременност. Извънматочна бременност се случва, когато бебето се развива във фалопиевата тръба, което често може да бъде смъртоносно. Медицинското определение на заболяването е следното:

Оплодената яйцеклетка се имплантира извън матката, най-често във фалопиевата тръба, което води до извънматочна бременност. Фалопиевата тръба не е проектирана да побира развиващ се ембрион и не може да се простира като матката. Това разстройство може да причини кървене на майката. Извънматочната бременност е потенциално фатално заболяване, което изисква незабавна медицинска помощ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Емили Милър (@emilyfayemiller)За какво беше публикацията на Емили Милър в Instagram?

Емили Милър каза в Instagram, че е била отведена в болницата във вторник, 7 юни, след като колабирала в магазин. След няколко теста й беше казано, че има извънматочна бременност, което означаваше, че Милър има спонтанен аборт. Двамата с Кам Холмс разбрали за бременността преди няколко седмици и били безумно щастливи. В статията тя каза, че Холмс я е държал за ръка, когато са научили за болестта й. Тя беше оперирана и беше освободена в четвъртък. Снимките, които бяха придружени от дълго описание, показаха как тя мирише на бисквитка, която според нея в надписа е протеиновата бисквита на Холмс.

 Емили Милър

Емили Милър предостави съобщение под формата на снимка в допълнение към обяснението на състоянието си в публикацията. Той гласеше:

Поглеждайки назад, със сигурност пренебрегнах индикациите за ранно предупреждение, които тялото ми ми даваше относно моята извънматочна бременност. Мога само да посъветвам жените да се подлагат на ултразвук в началото на бременността, просто за да бъдат предпазливи и да изключат всякакви възможни проблеми. Извънматочната бременност уврежда около една на всеки 100 бременности. Моля, не пренебрегвайте тялото си, всички.

Изображенията също така показват, че тя лежи на болнично легло, докато Холмс спи на близкия стол. Според съобщенията двойката се е разделила след видеоклипа на Милър в TikTok, в който тя се нарича необвързана. Последният й пост обаче разказа различен разказ. Докато тя подчертаваше състрадателния и любящ характер на Холмс в своето парче, той отговори с емотикон на глобус и сърце, поставено след My. Публикацията на Милър също беше публикувана в неговата история в Instagram.

Кам Холмс и Емили Милър се срещнаха в Too Hot To Handle.

Емили Милър и Кам Холмс бяха в Too Hot To Handle Сезон 2 миналата година. Роденият в Лондон беше един от финалистите, а Холмс остана втори. Те са единствената двойка, която все още е заедно след риалитито.

 Емили Милър

Милър работи като модел за агенцията за модели FOMO. Потребител на Twitter обвини участничката в черна риба по време на престоя й в Too Hot To Handle. Аз съм индианец, мамка, пошегува се тя в отговор. Междувременно Емили Милър се е върнала у дома от болницата и е прикована към леглото, според публикация в Instagram. Няколко известни приятели бяха забелязани в коментарите, които я подкрепяха и изразяваха любов.

Популярни Публикации