Емили Евелин Чейс: Дъщерята на Чеви Чейс и Джейни Чейс

Емили Евелин Чейс е известна американска актриса, която е третото дете на известните актьори Чеви Чейс и Джейни Чейс. Сега тя се занимава с музикална кариера.

Кратки факти за Емили Евелин Чейс

Пълно име Емили Евелин Чейс
Първо име Емили
Презиме Евелин
Фамилия гонитба
Дата на раждане 29 септември 1988 г
Възраст 32 години
Професия актриса
Националност американски
Бащино име Чеви Чейс
Баща професия Актьор, комик, сценарист, продуцент
Име на майката Джейн Чейс
Професия майка Автор, Писател
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Паунд
Семейно положение Неженен
братя и сестри Caley Leigh Chase, Cydney Cathalene Chase

Легендарен момент, татко

Баща й е жива легенда. Обича да прекарва време с баща си. Тя просто сподели тази снимка с баща си, на която двамата държат скейтборд. Както тя описва в надписа си, двамата ще си прекарат добре. На 13 юли тя публикува тази снимка в Instagram. Емили е отдадена на баща си. Тя сподели тази своя снимка с баща си в профила си в Instagram, описвайки го като по-малко боядисана коса и същия стар любящ баща. Тя използва хаштаг, за да потърси предложения за дерматолог за баща си. Дуетът е невероятен.

Любовната история на нейните родители

Чеви Чейс и Джейни Чейс се срещнаха на снимките Under The Rainbow през 1981 г. Майката на Емили беше координатор на продукцията, докато баща й играеше главната роля във филма. По време на снимките те постепенно се сближиха и започнаха да се срещат след няколко седмици. След няколко години двойката реши да превърне любовната си връзка в дългосрочен ангажимент. На 19 юни 1982 г. те се женят в Палисейдс, Лос Анджелис. Сега двойката е благословена с три прекрасни деца. Съпругът и съпругата са женени от 37 години и любовта им става все по-силна с времето.  Емили Евелин Чейс

Емили Евелин Чейс (Източник: Google)

Братя и сестри

Тя има общо трима братя и сестри. Caley Leigh Chase и Cydney Cathalene Chase са нейните две по-големи сестри и тя също има полубрат на име Брайън Пъркинс. Тя е единствената от трите сестри, които все още не са омъжени. Caley вече има връзка, докато Cydney е омъжена за приятеля си, Ryan Bartell.

Нетна стойност

Счита се, че нетното състояние на майка й е 3 милиона долара към 2021 г. които тя е натрупала чрез работата си като автор и писател. Баща й, Чеви Чейс, от друга страна, се смята, че струва 60 милиона долара. Актьорската професия е основният му източник на доходи. Неговите приходи от 3 милиона долара от спонсорство и реклами, от друга страна, ще добавят към нетната му стойност. Работил е с компании като Aflac, Cola Turka, Doritos, Chase и DORITOS Frito-Lay.

  Емили Евелин Чейс

Емили Евелин Чейс (Източник: Google)

Той е участвал в редица филми и телевизионни програми до този момент, но този, който го катапултира към славата, е Saturday Night Live (SNL). Програмата му плащаше 750 долара всяка седмица. Работил е и за National Lapoon Radio, където е получавал заплата от 7 милиона долара за всеки епизод. Той направи 6 милиона долара от „Коледна ваканция“ и „Спомени за невидим човек“, 4 милиона от „Полицаи и обирджии“ и „Човек на къщата“ и 2 милиона от „Ваканция във Вегас“.

Обожание на куче

Тя е голям фен на кучетата. Тя има четири кучета: два пудела, произволна смесена порода и йоркипу. В профила си в Instagram тя често публикува снимки на любимите си кучета. Ellsworth Roku Coleman е името, което е дала на своя Yorkiepoo.

Любопитни факти

  • Тя е родена на 29 септември 1988 г., което я прави на 32 години през 2021 г.
  • Стройната й фигура съответства на ръста й.

Популярни Публикации