Емили Елизабет Хауърд - Wiki, възраст, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, гадже

Емили Елизабет е 23-годишна американска Instagram инфлуенсър, създател на цифрово съдържание, модел и личност в социалните медии от Флорида, САЩ. Тя е харесвана от своите последователи за публикуване на снимки на мода и бански костюми.

Емили натрупа над 1,9 милиона последователи на официалната си страница в Instagram, която се нарича „emmilyelizabethh“, само за няколко месеца.

Бързи факти

Пълно име Емили Елизабет Хауърд
Дата на раждане 6 май 1998 г.
Възраст (към 2022 г.) на 23 години.
Място на раждане Флорида, САЩ.
Живея в момента Ню Йорк, САЩ.
Етническа принадлежност Бял кавказец.
Националност Американски.
Професия Instagram инфлуенсър.
Създател на цифрово съдържание.
Модел.
Личност в социалните медии.
Нетна стойност ч/б милион – ,5 милиона от 2022 г.
Квалификация Бакалавър.
Височина (прибл.) Във футове инчове –5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми – 56 кг
Цвят на косата Рус.
Цвят на очите Син.
родители Баща - Марк Хауърд.
Майка - Джърни Хауърд.
Слънчев знак Телец.
Алма матер Частен колеж (името не е налично).
Семейно положение Неженен (сгоден).
Партньор Гарет Тотен.

Биография на Емили Елизабет Хауърд

Емили Елизабет Хауърд е пълното й рождено име. Тази интернет знаменитост е родена през 1998 г. на родителите си във Флорида, Съединени американски щати. Рожденият й ден е на 6 май, което я прави Телец.Емили Елизабет ще бъде на 23 години през 2021 г. Елизабет е привлечена от модата от ранна възраст. През ученическите си години тя беше блестяща ученичка, участвала в множество конкурси за таланти.

Тази интернет сензация отиде в държавна гимназия в родния си град, преди да посети частен колеж. Тя е гражданин на Съединените американски щати.

Височина, тегло на Емили Елизабет

Емили Елизабет Хауърд има височина 5 фута 5 инча и тегло 56 кг. Измерванията на тялото й са 38-24-34 инча. Размерът на сутиена й е 34D. Тя има сини очи и руса коса.

  Емили Елизабет Хауърд

Емили Елизабет Хауърд (Източник: Instagram)

Семейство Емили Елизабет Хауърд

Тя не разкри много за семейството и произхода си, но научих малко за тях. Майка й Джърни Хауърд и баща й Марк Хауърд я раждат. Те са любящи родители, които насърчават дъщеря си да преследва мечтите си.

Баща й е една от мотивите й да работи усилено върху страстта си. Освен това, Journey и Mark са много успешни в съответните си области. Не можах да намеря информация за нейните братя и сестри. Емили е от смесен бял кавказки етнос и следва християнската вяра.

кариера

Емили Елизабет Хауърд сега е базирана в Ню Йорк, Съединените американски щати, където преследва кариера като модел на Instagram. Тя привлече вниманието на милиони хора на официалната си страница в Instagram. Емили е добре позната в платформата за публикуване на горещи снимки и видеоклипове. Тя основно забавлява публиката си в своите социални медийни платформи, като публикува съдържание за мода и секси бански костюми.

Страницата на Емили има над 1,9 милиона последователи и 211 публикации. През годините тази интернет сензация си сътрудничи с различни големи марки, включително Fashion Nova, бански костюми Ignite, марки за активно облекло и много други.

Тя също така качи пет видеоклипа в своя едноименен канал в YouTube, който има над 6,22 милиона абонати. Тя публикува първото си видео на пистата на 21 октомври 2020 г. и го гледаха над 80 000 души.

Нетната стойност на Емили Елизабет Хауърд

Емили Елизабет Хауърд е модел, инфлуенсър в Instagram, създател на дигитално съдържание и личност в социалните медии. Тя мечтаеше да бъде моден модел от дете. Емили има над 1,9 милиона последователи в Instagram, докато пиша този блог. Тя печели пари чрез манекенски концерти, сделки с марки, кампании, AdSense, спонсорство и други средства.

Елизабет също е активна на своята страница OnlyFans, услуга, базирана на абонамент. Тя таксува пари на своите абонати за съдържанието, което предоставя тук. Като резултат, Емили Елизабет има нетна стойност от милион до ,5 милиона щатски долара към 2022 г.

Емили Елизабет Хауърд Гадже, Запознанства

Тази прекрасна дама не е необвързана и има връзка с приятеля си Гарет Тотен. Според множество източници Емили и Гарет се срещат от доста време. Тази двойка е много близка и тя често го представя на страницата си в Instagram.

Те са лудо влюбени. Тотен също предложи брак на Елизабет по време на ваканцията им, на което Емили каза „да“. Те са сгодени от март 2022 г. и възнамеряват скоро да се оженят. Подробности за сватбата им обаче, като място, дата и т.н., все още не са налични. Освен това тя е много близка с приятелките си и винаги е до тях, когато имат нужда.

Любопитни факти

  • Елизабет създаде и започна да публикува своето съдържание в Instagram през 2017 г.
  • Първата й публикация е публикувана в платформата на 5 февруари 2017 г.
  • Тя помогна на много големи марки да популяризират различните си продукти в своите социални медийни платформи, което доведе до нейния огромен успех.
  • Тази интернет знаменитост също си сътрудничи с Boutine Bathing Suit Company.
  • Много други марки бански костюми и модни марки са нетърпеливи да си сътрудничат с този секси модел и са готови да работят с нея.
  • Fashion Nova беше първата модна марка, която подкрепи Емили, докато тя работи за изграждането на своята страница в Instagram.
  • Работата с Fashion Nova беше като сбъдната мечта за нея, защото много големи Instagram модели работят с тях.
  • Тя е любителка на плажа, която прекарва свободното си време край океани и морета.

Популярни Публикации