Емили Бриджис- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Емили Бриджис е известен уелски колоездач, спортист, медийна личност и онлайн знаменитост. Наскоро тя обяви, че е трансджендър жена и се подложи на хормонално лечение. Нека ви кажа; тя е фантастична ездачка. Като мъж тя спечели няколко двубоя и постави множество рекорди.

Бързи факти

Пълно истинско име Зак Бриджис.
Известно име Емили Бриджис.
Пол Женски пол
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 2001 г.
Възраст (към 2022 г.) 21 годишен.
Професия Велосипедист, спортист и медийно лице.
Родно място Уелс, Обединеното кралство.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище в Уелс.
Квалификация Завършил гимназия.
Националност уелски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг

Възраст и ранен живот на Емили Бриджис

Емили Бриджис е жена на 21 години. Родена е в 2001 г в Уелс, Обединеното кралство, според това. Открихме, че истинското й име е „Зак Бриджис“ след много проучвания. Тя промени името си, след като разкри, че е транссексуална. Началното си образование получава в местно основно училище. Тя посещава престижна гимназия за бъдещото си образование след завършване на началните си курсове. Тя би била студентка според възрастта си. Дори след обширни търсения в социалните медии не успяхме да получим информация относно нейните образователни документи.

Височина и тегло на Емили Бриджис

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Емили Бриджис е висока 5 фута 9 инча и тежи около 65 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сиви очи.  Емили Бриджис

Нетна стойност на Емили Бриджис

Колко е нетната стойност на Емили Бриджис? Известната мотористка живее спокоен живот със семейството си. Емили е изключително доволна от избора си да се покаже като трансджендър и да живее с родителите си. Тя обича да декорира стаята си по прекрасен начин. Освен това тя не разкри много за личния си живот в публичното пространство. Нека ви информирам, че тя все още преминава през труден период. Нетната й стойност се оценява на един милион долара (приблизително).

кариера

Емили Бриджис обяснява, че е била засегната от колоезденето от дете, но никога не си е представяла да го приеме като спорт. Тя участва в няколко събития като мъж. Освен това тя има национален рекорд на Обединеното кралство за юноши и се състезава като момче на най-високо ниво. Тя беше наистина доволна да се състезава в Националния шампионат по омниум като момиче, след като беше подложена на хормонално лечение и преходна операция.

За съжаление й беше забранено да се състезава поради безопасността на други състезателки. Някои национални състезателки сплашиха Емили, твърдейки, че ако тя се състезава, те няма да го направят. Дама Лора Кени, петкратна олимпийска победителка, каза, че независимо дали Емили е транссексуална или не, тя има същата сила като мъжете. Тя предложи също да се направи отделно състезание за трансджендър хора.

Емили Бриджис гадже и срещи

С кого се среща Емили Бриджис? Емили Бриджис е успешна и завършена расистка. Тя непрекъснато се интересува от момчета. Тя се смущаваше да разкрие чувствата си към момчетата, преди да излезе като транссексуална. По отношение на сегашното й състояние на връзката, тя е необвързана. В момента тя е фокусирана върху кариерата си на езда, с цел да спечели златни медали в национални и международни шампионати. Надяваме се, че тя ще даде повече информация за личния си живот възможно най-скоро.

Популярни Публикации