Емили Блек- Биография, възраст, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Емили Блек е английски създател на съдържание в YouTube и личност в социалните медии. Тя е една от най-новите звезди в YouTube с над 258 хиляди абонати, въпреки че публикува само 39 видеоклипа в едноименния си канал.

Емили също забавлява своите повече от 987 000 последователи, като качва секси снимки. Тази статия съдържа кратка биография на тази млада знаменитост.

Бързи факти

Истинско пълно име Емили Блек.
Професия Създател на цифрово съдържание.
Дата на раждане 19 април 2000 г. (сряда).
Място на раждане Англия, Съединените американски щати.
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен.
Зодия Овен.
Религия християнството.
Националност британски.
Етническа принадлежност Бяло.
Пол Женски пол.
Сексуалност Хетеросексуален.
Тегло (прибл.) В паундове: 110 lb.
В килограми: 50 кг.
Цвят на косата кафяво.
Цвят на очите Хейзъл.
Тип тяло пясъчен часовник.
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5′ 3″
образование Завършил гимназия.
Отпадане от университета.
Нетна стойност (към 2021 г.) 0 000 щатски долара, прибл.

Биография на Емили Блек

Емили Блек е родена на 19 април, което я прави Овен по отношение на слънчевите знаци. Говори се, че нейната година на раждане е 2000 г. и тя е родена в Англия, Обединеното кралство. Емили Блек ще бъде на 21 години през 2021 г.Хората Овен са огнени знаци и най-добрата им обща съвместимост е с Лъв и Везни. Блек е добре образован човек, който работи усилено в училище, за да изучава ентомология и зоология на университетско ниво.

Тя започва да танцува в клуб в родния си град за два месеца по време на студентските си години. По това време Емили Блек реши да издигне страстта си към моделирането на следващото ниво и да бъде по-креативна с нея, така че тя създаде своя официален акаунт в акаунта Onlyfans.

Тя напусна университета, за да преследва страстта си, след като получи малко признание в платформата, и след това реши да изгради кариерата си в различни уебсайтове на социални медии.

Тя представи майка си на публиката си в YouTube на 27 януари 2021 г. със заглавието Моята МАЙКА реагира на моето XXX СЪДЪРЖАНИЕ… (това беше лоша идея). Емили обясни, че майка й знае само за нейната работа в бляскавата индустрия и нейните видеоклипове в YouTube.

По-късно нейната обожаваща майка откри акаунта й в Onlyfans и се разтревожи, след като видя няколко полуголи снимки. Но в крайна сметка тя каза на дъщеря си, че докато е щастлива и в безопасност, няма нищо против това, което прави, за да си изкарва прехраната.

Информацията за бащата на Емили Блек не е достъпна в нейните акаунти в социалните медии. Тя е от бял етнос и британска националност.

  Емили Блек

Емили Блек (Източник: Instagram)

Професионален живот на Емили Блек

Този студент качи изображения на модели в Onlyfans. Тази платформа начислява месечна такса за ексклузивни снимки на модели. Красотата, съблазнителната физика и екзотичните полуголи снимки на Блек я направиха популярна. Тя напусна училище, за да работи като модел на пълен работен ден. Успоредно с това тя създава своя прочут акаунт в Instagram.

Към април 2021 г. има 387 000 последователи и 78 публикации. Емили Блек направи първото си лично видео в YouTube на 16 май 2020 г. Голямата й мрежа от фенове Onlyfans помогна на съдържанието да набере скорост. Има 394+K гледания за дни.

Емили публикува видеоклипове с предположения, материали за отговори, въпроси и отговори, шеги, измъквания на бикини и видеозаписи с вирусни предизвикателства.

Нейният най-гледан видеоклип е 1 FALL = REMOVE 1 CLOTHES!! Extreme Fall Guys STR1P Challenge излиза на 28 септември 2020 г. Достигна 2,3 милиона за няколко дни. Видеото включва Рианън Блу Тейлър.

Емили Блек си партнира с Тони Камил и Кира в 1 ЕЛИМИНИРАНЕ = ПРЕМАХНЕТЕ 1 ДРЕХА!! (Str1p Fall Guys Challenge). Видеото има почти 1,3 милиона гледания, което го прави второто й най-гледано. 2 септември 2020 г.

KSI коментира едно от видеата си, в което каза, че ще го пропусне, защото му липсва окосмяване по лицето. По-късно авторът на видеото публикува Responding To KSI… (Smash Or Pass), в което тя подчерта, че не е имала предвид KSI и извика разби на KSI. Тя каза, че KSI не е гледал видеоклипа й, но е редактирал повторно публикувано от потребител видео с припокриващи се снимки. KSI получи грешна информация.

Другите й популярни видеоклипове включват Extreme Strip Minecraft Challenge, Ranking Sideman Body Transformations, Answering Guys Extreme Questions for Girls, I goes on sideman Tinder, KSI vs. JAKE PAUL Music RANKED (The Truth) и Responding To Zerkaa & WillNE.

Емили Блек Нетуърт

Нетното състояние на Емили Блек е около 0 000 щатски долара към 2021 г.

Факти

  • Емили разкри на публиката си в първото си видео с въпроси и отговори на 15, че е загубила девствеността си.
  • В едно от видеата си тя каза на зрителите си, че е спокоен и весел човек, който не се ядосва лесно. За да запази здравия си разум, тя избягва осъдителните и неучтиви хора в живота си.
  • Кит Харингтън и Джейсън Момоа са две от нейните звездни влюбвания.
  • Емили е любител на киното, която обича да гледа особено филми за супергерои.
  • Тя също е обсебена от телевизионния сериал Game of Thrones.
  • Тази интернет знаменитост желае да посети Индонезия и да изследва нейните джунгли и острови. Тя също искаше да види различните видове насекоми, които присъстваха, защото това беше нейната област на интерес и тя изучаваше насекоми по време на университетските си дни.

Популярни Публикации