Ема Рийвс - Всичко, което трябва да знаете за нея

Ема Рийвс е по-малката сестра на актьорите Киану Рийвс и Ким Рийвс. Тя е добре известна в целия свят в резултат на известните си братя и сестри.

Бързи факти

Пълно име Ема Рийвс
Първо име Ема
Фамилия Рийвс
Професия Сестра на знаменитост
Държава на раждане Хавай
Бащино име Самюел Ноулин Рийвс, младши
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
братя и сестри Киану Рийвс и Ким Рийвс
Дата на раждане 1980 г

Родители на Ема Рийвс

Баща й Самюъл Ноулин Рийвс младши я е родил на Хаваите. Името на майка й засега не е известно. Патриша Тейлър беше предишната съпруга на баща си. Романсът им обаче не продължи дълго и те се разведоха само след няколко години заедно. Патриша се омъжи за друг човек, Робърт Милър, след развода им.

Брат на Ема Рийвс, Киану

Тя няма биологични братя или сестри. Въпреки това, тя има братя и сестри от предишния брак на баща си с Патриша Тейлър. Киану Рийвс и Ким Рийвс са нейни полубратя и сестри от предишния брак на баща й.Киану, нейният полубрат, все още не се е оженил. Той обаче е участвал в редица партньорства в миналото.

Докато работи върху филма Babes, той има първия си романс с жена на име Джил Шолен. Аферата им продължи три години, преди да се разделят по неизвестни причини. През 1992 и 1993 г. излиза съответно със София Капола и Сандра Бълок. През 1997 г. той е видян с друга жена на име Аманда Де Каденет. Те бяха заедно една година, преди да се разделят.

Той започва да се среща с Дженифър Сайм през 1998 г. След тяхната афера те имат момиченце на име Ава Арчър Сайм-Рийвс година по-късно. Той беше с разбито сърце, когато тя загина при автомобилна катастрофа през 2001 г. Киану е излизал с много жени, включително Лин Колинс, Хали Майерс-Шайър, Даян Кийтън, Уинона Райдър, Камерън Диас и Чарлийз Терон. В момента се смята, че се среща с Джейми Клейтън. Никой от двамата обаче не е потвърдил връзката си.

Ким все още не се е омъжила и следователно няма съпруг. Родителите й се развеждат, когато тя е много малка и това оказва влияние върху нея. Може би тя не вярва в брака, поради което все още не се е омъжила.

Приходи на Ема Рийвс

Полубрат й има зашеметяваща нетна стойност от 360 милиона долара към октомври 2022 г., която е натрупал чрез актьорската си кариера.

Факти

  • Ема е родена през 1980 г., което я прави на 40 години през 2020 г.
  • Тя е най-малката от своите полубратя и сестри.
  • Баща й бил зависим от наркотици и алкохол.

Популярни Публикации