Ема Пасароу - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Ема Пасаров е американска актриса, модел, личност в социалните медии и обществена фигура от Лос Анджелис, Калифорния. Тя се издигна до световна слава, след като се появи в хитовия филм на Netflix Along for the Ride.

Бързи факти

Пълно истинско име Ема Пасаров.
Възраст (към 2022 г.) на 26 години.
Професия актриса.
агенция Clear Talent Group.
Дата на раждане 23 януари 1996 г.
Място на раждане Ел Ей, Калифорния, Съединените щати.
родители Тед Пасаров (баща).
Сюзън Пасаров (майка).
Братя и сестри Да, една сестра на име Анабел Пасаров.
образование Завършвам.
Алма матер Уеслиански университет.
Училище Харвард Уестлейк, Лос Анджелис, Калифорния.
Нетна стойност ч/б милион – милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бял кавказец.
Религия Кристиян.
Зодия Водолей.
Семейно положение Неомъжена.
гадже Златен гол.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг

Възраст и ранен живот на Ема Пасароу

Ема Пасаров беше роден на 23 януари 1996 г. в Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати. Pasarow е на 26 години към 2022 г. Тъй като тази актриса е сравнително нова в професията, има малко факти за нейния ранен живот, възпитание и т.н. Тя отиде в Харвард Уестлейк в Лос Анджелис, Калифорния. Тя беше едно от онези деца, които бяха доста активни в училище и участваха в многобройни извънкласни дейности. В този момент от живота си тя открива, че има силна страст към актьорството и танците. Ема взе решението да стане филмова звезда в ранна възраст.

Тази актриса е участвала в няколко училищни пиеси и драми, които й помогнаха да изгради увереност на сцената. След това се присъединява към филмово училище, за да усъвършенства актьорските си способности. Тя е добре образован човек с бакалавърска степен по изкуства по театър от Уеслианския университет, която спечели през 2018 г. Пасаров е горд гражданин на Съединените щати.Височина и тегло на Ема Пасароу

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ема Пасароу е висока 5 фута 6 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Ема Пасаров

Нетна стойност на Ема Пасароу

Колко е нетната стойност на Ема Пасароу? Тя е актьор, който е представен от Clear Talent Group. Ема получава главната роля в The Matchmaker от своя инструктор по актьорско майсторство, когато е студентка в Харвард Уестлейк.
Най-известните й актьорски роли са Super Pumped и Along for the Ride. Waubay (предварителна продукция) като Carol, Kickstart My Heart (short) (завършен) като Lilly и Return to Sender (short) (завършен) като Tat е нейният предстоящ проект. Нейните актьорски задачи са основният й източник на доходи и тя има нетна стойност между милион - милиона щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Когато беше в Уеслианския университет, тя започна да приема сериозно актьорската си игра. Ема се появява в редица театрални продукции през периода, включително Frank, Far Away, Ugly Lies the Bone и The Fear Project. Ема направи своя дебют на екрана като Tween Girl in Touch (телевизионен сериал) през 2012 г. Тя се появи в епизода Zone of Exclusion. Следващата й задача се случи през 2019 г., когато беше избрана за късометражния филм на Гоша Шапиро „Лена“. Трите големи проекта на Pasarow, Along for the Ride като Auden, Super Pumped (TV Series) като Penny и Am I OK? бяха пуснати през 2022 г. Кортни е героят.

Тя обаче получи похвала от критиците за изпълнението си във филма на Netflix Along for the Ride, който беше пуснат на 6 май 2022 г. Режисьор на филма е София Алварес. Анди Макдауъл като Виктория, Дермът Мълроуни като Робърт, Кейт Босуърт като Хайди, Белмонт Камели като Ели, Женевиев Ханелиус като Лия и други са сред останалите членове на актьорския състав.

Ема Пасаров Гадже и запознанства

С кого се среща Ема Пасаров? Тази знаменитост е в романтична връзка с Ари Голин, нейния приятел. Той не е никой друг освен синът на Стивън Аарон Голин (американски актьор и главен изпълнителен директор на Anonymus Content LLP). Много хора се интересуват от техните любовни истории, но двойката държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Те обаче са заедно от няколко години. Първоначално Ема и Ари се запознават, докато посещават Харвард Уестлейк. След като станаха приятели, те започнаха да се срещат. Голин също е актьор, който работи усилено, за да се наложи във филмовата индустрия. Той продължава да се появява във филми като Pam & Tommy и Superkid.

Популярни Публикации