Ема Оливър- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Ема Оливър е канадско дете художник и актьор. Тя е добре известна с това, че изобразява ролята на дете в редица телевизионни филми и сериали. Ема е харесвана от възрастните си колеги. Всички я обожават и се радват да работят с нея. Тя е очарователно и жизнено момиче, което очарова всички с очарователните си черти.

Бързи факти

Пълно истинско име Ема Оливър
Псевдоним Ема
Възраст (към 2022 г.) 10 годишен
Популярни за Нейните телевизионни предавания и телевизионни филми
Дата на раждане 12 май 2012 г
образование Преследване на училище
Професия актриса
Училище Местно училище в нейния роден град
Сегашен адрес Канада
Място на раждане Канада
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност милион USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност канадски
Езици Английски
Зодия Телец
Религия християнството
Височина (прибл.) Във футове инчове 4'4'
Тегло (прибл.) В килограми: 28 кг

Възраст и ранен живот на Ема Оливър

Ема Оливър беше роден на 12 май 2012 г , в Канада, въпреки че не знае името на родния си град. Ема, на десет години, завършва училищните си задължения, докато продължава да се занимава с актьорска кариера. Ема намира време след училище, за да учи на снимачната площадка. Името на училището й не ни е известно, но тя посещава частно училище по актьорско майсторство. Нейното актьорско училище се нарича Academy White Rock Acting Studio The Drama Class.

Височина и тегло на Ема Оливър

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ема Оливър е висока 4 фута 4 инча и тежи около 28 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.  Ема Оливър

Нетната стойност на Ема Оливър

Колко е нетната стойност на Ема Оливър? Актьорската кариера на Ема Оливър е осигурила на родителите й достатъчен доход. Тя има нетна стойност от един милион долара. Родителите на Ема непрекъснато й купуват кукли, играчки, коли с дистанционно управление и модерни тоалети. Родителите й използват възможно най-добре трудно спечелените пари на Ема.

кариера

Както беше посочено по-рано, Ема Оливър е знаменитост, която дебютира като дете актьор на петгодишна възраст. Тя получава актьорски задачи от името на своите фирми за управление на таланти. Тя е представлявана от Premiere Talent Management в Калифорния и Innovative Artists в Съединените щати. Първият проект, по който работи като актьор, е телевизионното шоу „Досиетата Х“, което стартира през 2018 г. Тя получава наградата за първия си телевизионен сериал.

Тя е носител на наградата 'Джоуи', която отбелязва изгряващи таланти в канадското кино и телевизия. Тя спечели тази награда за най-добра актриса за ролята си в „Досиетата Х“. Ема има 22 участия като актьор в телевизионни филми и сериали от 2018 г. насам. Нейните телевизионни филми включват My Mom’s Letter from Heaven, Christmas Forgiveness и много други. Най-новата й телевизионна драма, Snowpiercer, в която тя играе ролята на Уини, е много популярна сред публиката. И сега, според медиите, Ема несъмнено ще спечели няколко отличия за ролята си на Уини преди края на 2022 г.

Ема Оливър Гадже и срещи

С кого се среща Ема Оливър? Ема Оливър, както всички знаем, е само на десет години. Тя няма представа какво е любовна връзка. Тя е просто дете. Тя просто обича да играе и да общува с колегите си. Тя несъмнено ще започне любовния си живот, когато навърши осем години.

Популярни Публикации