Ема Лаууел- Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, тегло, кариера

Ема Лауел е истинското й име. Нейното родно място е Съединените американски щати. Нейният рожден ден е 25 октомври 1987 г. Тя е професионален модел, Instagram звезда и актриса. Тя е 33-годишна жена. Всяка година през юни тя празнува рожден ден.

Бързи факти

Истинско име Ема Лауел
Псевдоним Ема
Професия Модел, Instagram звезда, влиятел в социалните медии
Зодия Скорпион
Семейно положение Неомъжена
Име на гаджето Дейв
Възраст 33 години
Височина (прибл.) 5 фута 5 инча
Тегло (прибл.) 56 кг
Измерване на тялото (прибл.) 34-24-35 инча
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Дата на раждане 25 октомври 1987 г
Родно място Съединени Американски щати
Текущ град Не е наличен
Религия християнството
Националност американски
Име на училище Не е наличен
Име на колеж Не е наличен
Квалификации Не е наличен
Бащино име Не е наличен
Име на майката Не е наличен
Име на брат Не е наличен
Източник на доход Социална медия
Нетна стойност 1,5 милиона долара (приблизително)

Биография на Ема Лауел

Ема Лауел е добре известна с работата си като фитнес треньор, модел, знаменитост в Instagram, актриса и личност в социалните медии. Към 2021 г. тя е на 33 години. Тя започва кариерата си като модел. Тя е добре известен влиятел в социалните медии в Съединените щати. Профилът й в Instagram има милиони последователи.

Ема има огромна база от фенове и милиони последователи. Тя е добре позната в множество социални медийни платформи, включително Instagram. Тя сподели своите зашеметяващи снимки и видеоклипове в Instagram и Tik-Tok. Ема е олицетворение на звезда в социалните медии.Тя е добре известна със своята очарователна усмивка, зашеметяващ външен вид, безупречен стил и завладяваща личност. Ако искате да научите повече за биографията на Ема Лауел, прочетете цялата статия и разберете всичко, което трябва да знаете.

 Ема Лауел

Ема Лауел (Източник: Instagram)

Измерване на тялото

Височината й е 5 фута 5 инча, а теглото й е приблизително 56 кг. Размерите на тялото й са 34-24-35 инча. Тя има прекрасни кафяви очи и кафява коса.

Нетната стойност на Ема Лауел

Нетната стойност на Ема Лауел варира между и милиона (приблизително). Тези, които познават подробностите за семейството на Ема Лауел, всички кандидати, продължават да четат тази статия и ни е дадена биография, уики, постижения, награда, гадже на Ема Лауел, подробности са ни дали по-долу.

Ема Лаууел Гадже, Запознанства

Ема Лауел е добре познат Instagram модел и личност в социалните медии от Съединените щати. Профилът й в Instagram има милиони последователи. Родното място на Ема е Съединените американски щати. Статусът на връзката й е неомъжена, според съобщения в социалните медии. Дейв е името на нейния приятел. Ако искате да научите повече за нейния начин на живот, продължете да четете тази статия и научете за детето й тук.

Популярни Публикации