Ема Хоран- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Националност

Ема Хоран е певица/автор на песни и интернет сензация, известна със своите мешапи и кавъри. Тя достигна #3 в класацията на iTunes Singer/Songwriter през 2014 г. с уникалния си кавър на Little Lion Man на Mumford and Sons, което й помогна да спечели над 100 000 последователи във Facebook. Научете повече за нетната стойност на Ема Хоран, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Ема Хоран
Псевдоним Ема
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 24-годишен
рожден ден 25 юли 1998 г
Родно място Северна Ирландия
Зодия Лео
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност ирландски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Ема Хоран

На колко години е Ема Хоран? Тя беше родена на 25 юли 1998 г , в Северна Ирландия. В момента тя е 24 години стара и нейната зодия е Лъв. Тя има ирландско гражданство, но етническата й принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Ема Хоран и други подробности за семейството. Ема Хоран също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Ема Хоран е висока с височина 5 фута и 8 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Ема Хоран има руса коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Ема Хоран, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Ема Хоран

Височината на Ема Хоран (Източник: Instagram)

Ема Хоран Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Ема Хоран? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Ема Хоран може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетната стойност на Ема Хоран се оценява на около 0k до 0k.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Ема Хоран? Ема Хоран вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Ема Хоран предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Тя искаше да сподели видео, на което пее във Фейсбук с приятелите си. Тя смеси няколко песни, за да ги съчетае, за да опита нещо ново, и използва три прости акорда, за да го направи. Приятелите й споделиха видеоклиповете и масъпите й бързо станаха популярни.
  • От малка се занимава с музикален театър, пеене и хип-хоп танци.
  • Тя е родена в северноирландския град Крейгавон. Сузи, по-голямата й сестра, е моминското име на майка й. Тя често споделя снимки на себе си и на приятеля си Джордан в социалните мрежи.
  • Ели Гулдинг и Бионсе са две от нейните музикални влияния.

Освен това знайте за нетната стойност на Ани Почино, биографията, възрастта, националността и етническата принадлежност .

Популярни Публикации