Елва Дорнан - Дъщеря на Амелия Уорнър и Джейми Дорнан

Елва Лорна Дорнан е добре известна с това, че е дъщеря на Амелия Уорнър, актриса и музикант, и Джейми Дорнан, модел, актьор и музикант.

Бързи факти

Пълно име Ева Дорнан
Първо име Река
Фамилия Дорнан
Дата на раждане 16 февруари 2016 г
Възраст 5 години
Професия Дете на знаменитост
Националност британски
Град на раждане Лондон
Държава на раждане Англия
Бащино име Джейми Дорнан
Баща професия модел, актьор и музикант
Име на майката Амелия Уорнър
Професия майка Актриса и музикант
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Водолей
Братя и сестри Дълси и Алберта
Височина 3 фута 4 инча
Нетна стойност 14 милиона долара

Гледната точка на бащата за това да има бебета и да създава спомени със сестрите си

Когато водещият на шоуто на живо на Джими Кимъл, Джими, му се подигра с предстоящото му трето дете, актьорът Джейми Дорнан предложи нокаутирането на три или повече деца като забавна идея. Джейми все още не е решил какъв брой деца иска. Когато го попитаха дали графикът му, когато има бебета, е бил предварително планиран или не, той каза, че не е бил планиран и че е бил оставен на милостта на обвързания график, когато са се появили първите две деца. Но обеща, че този път ще остане с тях месеци.

Когато водещият попита за бащата акушер-гинеколог на Джейми, той разкри, че баща му едва не е пропуснал раждането си въпреки факта, че е бил акушер поради проблеми с графика. Когато говореше за своите братя и сестри, той си припомни колко жестоки бяха сестрите му. Той призна, че има бурна връзка със средната си сестра. Тя беше агресивна и успокояваща с по-голямата си сестра, въпреки факта, че го обличаше с различни неща като перуки като дете.Накрая Джейми каза, че семейството му е използвало да разрешава спорове чрез писане на писма, спокоен и разумен подход, като същевременно споделя идеята, която използва, за да избегне строгостта с Джими.

Сладък момент с татко

Това е нейна снимка с баща й. Тя е очарователна и баща й я държи на тази снимка. Екипът баща-дъщеря прекарва много време заедно и често се появява на публични места. Тя носи синьо сако с шарка на цветя и ще се влюбите в нея.

  Ева Дорнан

Елва Дорнан (Източник: Google)

Нейната майка и баща

Майка й, Амелия Уорнър, е родена като Амелия Катрин Бенет и стана известна като композитор във филма „Мери Шели“. За работата си през 2018 г. тя получи награда на IFMCA в категорията за новаторски композитор на годината. Анет Екблом и Алън Луис раждат Амелия Уорнър на 4 юни 1982 г. в Биркенхед, Мърсисайд, Англия. Нейната националност е британска. Баща й и майка й също са актьори.

Родителите на Елва се развеждат през 1986 г., когато тя е на четири години. Започва актьорската си кариера като член на младежката театрална трупа на Кралския двор. Джеймс Дорнан, нейният баща, е роден на 1 май 1982 г. в Холивуд, графство Даун, Северна Ирландия. Той е от ирландски произход. Джим Дорнан, баща му, е акушер-гинеколог. Лорна Дорнан, майка му, почина, когато той беше на 16 години, като причината за смъртта беше рак на панкреаса. Лийза Дорнан и Джесика Дорнан са двете му сестри.

От ранна възраст той има силен интерес към изпълнението. Той стана известен като Пол Спектър в криминалния драматичен сериал „The Fall“. За ролята си в сериала той получи наградата за пробив. Джеймс Дорнан и Амелия Уорнър са нейни родители.

Женитбата на нейните родители и раждането на по-голямата й сестра

След като се срещаха в продължение на много години, двойката се ожени на 26 април 2013 г. Преди това бяха сгодени през 2012 г. След седем месеца брак те посрещнаха първото си дете на 21 ноември 2013 г. По това време новородената им дъщеря ги благослови. Дълси Дорнан е името на първото им дете.

  Ева Дорнан

Елва Дорнан (Източник: Google)

Благодарността на нейния баща и времето за пътуване

Баща й често публикува нейни снимки в профила си в Instagram и в повечето от тях тя е снимана от баща си. На рождения й ден баща й публикува снимка с красив коментар,

Честит Рожден ден…

Откровен Откровен

Бащата на Елва Дорнан, Джейми Донан, и колежката й Дакота Джонсън обсъждат да бъдат голи на снимачната площадка на 'Петдесет нюанса сиво'. Водещият провери дали интимните моменти са заснети към финала на цялата сесия. Джейми отговори, че е правилно, тъй като е помогнало за формирането на връзката им. Директорът на програмата, според Джейми, е взел мъдро решение.

В отговор на въпроса как се чувстват от всички камери и лични моменти, те казаха, че е странно и противоречи на близостта. Дакота отговори, че са имали много дискусии за това, работили са много по него и ние сме изключително внимателни за него.

Водещият подчерта и интервюто на Дакота, в което тя каза, че е имало определени моменти, в които са крещяли и тя е била там пред екипаж, може би гола, а Джейми ще е първият, който ще се втурне и ще я покрие, което беше най-добрият му жест. Според тях доверието помежду им и усещането, че са там, за да се защитават и помагат един на друг, ги кара да се чувстват спокойни.

Относно героите

Джейми Дорнан, бащата на Елва Дорнан, говори с водещите на „Тази сутрин“ за ролята си във филма „Антропоид“. Филмът е базиран на истинска история, въпреки че Джейми не е знаел предварително за нея. Според него е фантастично да се изобрази истинска фигура и да се предаде разказът за случилото се, тъй като има толкова много за извличане от гледна точка на изследване. По време на изявата си той каза, че не е добър ученик и че историята не е неговата чаша чай, на което водещият шеговито отговори: Може би защото винаги е вярвал, че в бъдеще ще бъде актьор.

Джейми отговори, че не е планирано и няма представа, че иска да бъде актьор, но признава, че му липсва темперамент и способности за работа в офис среда. Той беше модел. След това те обсъждат работата му в други проекти като 50 нюанса сиво и The Fall и управляват неговия график.

Амелия Уорнър обсъжда семейството и работата си в ситуация на блокиране.

По време на световната епидемия, докато всички бяха затворени в домовете си, знаменитостите бяха затворени със семействата и близките си и оползотвориха времето добре. Амелия прекара чудесно време като беше креативна и успя да балансира еднакво между дома и работата. Беше страхотно, тъй като съпругът й, Джейми, беше винаги у дома и двамата можеха да прекарват време с децата си, което и двамата обожаваха. Тя току-що пусна своя музикален видеоклип и всичките пет песни бяха заснети в къщата й и всички те са фантастични.

Възраст и ранен живот на Елва Дорнан

Тя е родена в Лондон, Англия, през февруари 2016 г . Всяка година на 16 февруари тя празнува рожден ден. Нейната националност е британска. Алберта, нейната по-малка сестра, е родена на 17 февруари 2019 г. Бавно движещата се Мили е друг сценичен псевдоним за нейната майка.

Ева Дорнан Нетна стойност 2022 г

Дж Еймс, нейният баща, има нетна стойност от милиона долара към октомври 2022 г. Той печели тази сума пари чрез дългата си актьорска и моделска кариера. По същия начин съпругата му има нетна стойност от 3 милиона долара. Тя печели толкова пари от актьорската и певческата си кариера. Родителите й също се занимават с развлекателен бизнес. Общата им нетна стойност е 17 милиона долара. Тя е ученичка, родена със сребърна лъжица в устата.

Популярни Публикации