Елоиз Фуладгар- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Елоиз Фуладгар е млада британска личност в социалните медии. Eloise Fouladgar е най-популярна с участието си в социалните медийни платформи като Tiktok и Instagram, Twitter. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Елоиз Фуладгар възраст, Елоиз Фуладгар Гадже, Елоиз Фуладгар нетна стойност, Елоиз Фуладгар wiki и още

Бързи факти

Пълно име: Елоиз Фуладгар
Дата на раждане: 20 ноември 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Звезда на Tiktok, звезда на Instagram, Youtuber, личност в социалните медии
Държава: Англия
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джимбо Хол
Нетна стойност 0 000 до милион
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 36-30-38 инча
Родно място Лондон
Националност британски
Лична мрежа Лична мрежа на Eloise Fouladgar

Биография на Елоиз Фуладгар

Елоиз Фуладгар е родена на 20 ноември 1997 г. и в момента е на 23 години. Родом е от Лондон, Англия, а зодията й е Скорпион. Тя не е споделяла никаква информация относно своите родители, братя и сестри и други семейни подробности.

Елоиз също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване. Но като се има предвид нейната възраст, можем да предположим, че Елоиз може да е студентка, освен ако някои инциденти в живота не са я накарали да се откаже от обучението си и да се съсредоточи върху кариерата си в ранна възраст.Височина и тегло

Елоиз Фуладгар е висока приблизително 5 фута 4 инча, а теглото й е около 53 кг. По същия начин мерките й за гърди-талия-ханш са съответно 36-30-38 инча. Освен това тя има кафява коса и очи от същия цвят.

кариера

Елоиз Фуладгар е личност в социалните медии. Тя е популярна предимно като създател на кратки танци и синхронизиращо съдържание. Тя стана известна, като сподели видеоклипове в своя акаунт @eloisefouladgar в TikTok. Освен това, Eloise събра повече от 2,1 милиона фенове и 58 милиона сърца в тази платформа за споделяне на видео.

По подобен начин един от най-старите архивирани видеоклипове на Eloise в TikTok беше настроен на песента на Danielle Bregoli, озаглавена Bestie. Освен това тя е синхронизирала сцена от филма Mean Girls. Освен това Елоиз си сътрудничи и с други създатели на съдържание LookingForLewys.

LookingForLewys е млад шотландски YouTube моден и лайфстайл влогър. Той е популярен със своите пренасяния, направи си сам, уроци по грим и понякога кавър песен. LookingForLewys също натрупа повече от 260 000 последователи в своя Instagram акаунт @lookingforlewys.

Освен това LookingForLewys е само на 13 години, когато започва да работи в YouTube. По това време LookingForLewys вече са развили страст към пеенето и актьорството предварително. Освен това младият Youtuber също присъства на BeautyCon 2015 в Лондон.

Отнасяйки се малко лично към живота на Елоиз, тя обича да чете, снима, учи, пътува и сърфира в интернет, наред с други хобита. По същия начин Елоиз е най-добра приятелка с Карми Селито, Мили Т и Кейт Елизабет.

На 11 септември 2020 г. Елоиз се разкри като член на The Wave House. Тя беше първият член на групата, който се разкри в интернет. Вторият човек, който разкри лицето си като член на The Wave House, беше Джимбо Хол, а третият беше Кейт Елизабет, които се разкриха на 13 септември 2020 г.

Освен това, четвъртият човек, който се разкри, беше Карми Селито, известен още като @touchdalight, който се разкри на 14 септември 2020 г. Петият член беше разкрит на 17 септември и това беше Спенсър Елмър. На 18 септември те разкриха Millet като техен шести и последен член.

Eloise Fouladgar Net Worth през 2022 г

Преместване на, Eloise Fouladgar изглежда има приблизителна нетна стойност от 0 000 до милион долара към октомври 2022 г.

Елоиз Фуладгар Гадже, Запознанства

Елоиз Фуладгар е в романтична връзка с Джимбо Хол . Дуото е заедно повече от година от написването на тази биография. Освен това те вече бяха заедно по времето, когато Елоиз качи първото видео в своя Youtube канал. Във всички видеа досега Елоиз е представяла своя любовник Джимбо Хол.

Заглавията на наличните видеоклипове в нейния едноименен канал, докато пишеше тази биография, са ПЪРВАТА МИ ПОЧИВКА С ГАДЖЕТО МИ!, Гаджето ми ме заведе във Виетнам...и това се случи!, ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО БИВШЕ ГАДЖЕ СРЕЩУ ГАДЖЕ и Хвърляне на тухла по моя Новата кола на гаджето *PRANK*.

Освен това можем да намерим Елоиз с приятеля си в много от нейните снимки в Instagram. По същия начин нейният любовник Джимбо Хол също я представя често на снимките, които споделя в личния си акаунт в Instagram. Елоиз също го представя в своите видеоклипове в Tiktok.

Популярни Публикации