Елоди Грейс Оркин- Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, кариера, етническа принадлежност

Елоди Грейс Оркин е известна американска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Лос Анджелис, Калифорния. Тази зашеметяваща актриса е добре известна с изключителните си актьорски способности. Освен това Елоди се появи като млада вокалистка в Jimmy Kimmel Live. Това беше първата й поява по телевизията.

Бързи факти

Истинско име Елоди Грейс Оркин.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 18 годишен.
Рождена дата 11 юни 2004 г. (петък).
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Зодия Близнаци.
Нетна стойност USD 500K-700K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Актьорско училище Джон Д’Акино.
Студио за млад актьор.
Кралско музикално училище.
Танцов комплекс Милениум.
LAMDA (Лондонска академия за музикално и драматично изкуство).
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Елоди Грейс Оркин

Елоди Оркин беше роден на 11 юни 2004 г , при родителите си в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Тя е от кавказки произход и следва християнската вяра. Елоди е на 18 години (към 2022 г.). Нейният рожден ден е на 11 юни всяка година. Близнаци е нейният астрологичен знак. Елоди цял живот има интерес към актьорството.

Тя също участва в няколко дейности през гимназиалните си години. Според източници, Оркин се записва в училището по актьорско майсторство Джон Д’Акино, за да продължи своето актьорско образование. Освен това е учила в Young Actors Studio и Royal School of Music. Според съобщенията Оркин също се е присъединил към LAMDA (Лондонската академия за музикално и драматично изкуство). Сега тя е добре позната актриса.Височина и тегло на Елоди Грейс Оркин

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Елоди Грейс Оркин е висока 5 фута 5 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.

  Елоди Грейс Оркин

Нетната стойност на Елоди Грейс Оркин

Колко е нетната стойност на Елоди Грейс Оркин? Елоди се издържа с актьорската си професия. Освен това тя печели пари чрез промоции на марки и спонсорирана реклама. Сега тя живее в Лос Анджелис със семейството си. Счита се, че нетното състояние на Елоди Грейс Оркин е между 0K и 0K. (приблизително).

кариера

Що се отнася до нейната работа, Елоди започва като актьор. Първата й телевизионна изява беше в Jimmy Kimmel Live! през 2018 г., когато се изявява като млада вокалистка. След това Оркин участва в редица реклами и сесии за моделиране. Елоди също е известна телевизионна личност. През 2020 г. тя изобразява Пени в телевизионния сериал Ние ловим заедно. След това тя участва в редица продукции, включително Stage Fright, Saving Paradise и други. Тя също участва в Stranger Things 4 на Netflix.

Елоди Грейс Оркин Гадже и срещи

С кого се среща Елоди Грейс Оркин? Елоди е прекрасна и завършена актриса. Тя стана известна в ранна възраст. Елоди, от друга страна, мълчи за любовния си живот и любовника си. Според източници, Елоди Грейс Оркин е необвързана и няма партньор. Освен това тя публикува снимки на себе си и приятелите си на страници в социалните медии. Ще се постараем да научим повече за личния й живот и да актуализираме тази област.

Популярни Публикации