Елизабет Мари Шевалие - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Елизабет Мари Шевалие е известен моден модел, инфлуенсър в социалните медии, личност в Instagram, звезда на OnlyFans, продуцент на съдържание и предприемач от окръг Сан Диего, Калифорния, САЩ. Елизабет е добре известна в нацията с партньорствата си за моделиране с известни компании като Playboy, Maxim и други.

Бързи факти

Пълно истинско име Елизабет Мари Шевалие.
Известно име Елизабет Шевалие.
Дата на раждане 9 април 1994 г. (събота).
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Място на раждане Окръг Сан Диего, Калифорния, Съединени щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Професия Моден модел, влиятелен човек в социалните медии, създател на съдържание, личност в Instagram и предприемач.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Овен.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Местна гимназия.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″.
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг .

Възраст и ранен живот на Елизабет Мари Шевалие

Елизабет Мари Шевалие е роден в събота, 9 април 1994 г , в окръг Сан Диего, Калифорния, САЩ. Според докладите тя е родена в християнски дом. Елизабет е на 27 години (към 2021 г.). Всяка година на 9 април Шевалие празнува рожден ден. Елизабет се интересува от моделирането от малка. Шевалие, според нашите оценки, е посещавала близкото частно училище за средното си образование.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Елизабет Мари Шевалие е висока 5 фута 10 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Елизабет Мари Шевалие

Елизабет Мари Шевалие

Елизабет Мари Шевалие Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Елизабет Мари Шевалие? Тя също печели пари чрез платени партньорства. Нетното състояние на Елизабет Мари Шевалие се оценява на между - милиона USD (приблизително).

кариера

Елизабет Мари Шевалие започва професионалната си кариера като мажоретка. Тя започва професионална кариера на модел след завършване на по-нататъшното си образование. Елизабет започва кариерата си на модел, като прави снимки за календари и реклами. Тя също се появява в реклама за Clairvoyance 138 Water.

Тази реклама беше включена и в Billboard. Оттогава тя участва в редица реклами. След това тя спечели договори за моделиране с известни марки списания като Playboy и Maxim. Тя също се появява на коричните страници на тези публикации. Освен това Елизабет Мари Шевалие е участвала в много музикални видеоклипове, включително „Get You Alone“, „Tell Daddy“ и други. Сега Елизабет се концентрира върху професионалната си кариера на модел.

Елизабет Мари Шевалие Гадже и срещи

С кого се среща Елизабет Мари Шевалие? Елизабет стана голяма тема в интернет през януари 2022 г., след като заяви, че е ТВЪРДЕ „хубава“, за да си намери партньор. Тя каза още, че мъжете се чувстват неспокойно около нея заради нейната привлекателност. Шевалие, според източници, се е разделила с бившия си приятел преди шест месеца. Елизабет имаше връзка с бившия си партньор Роби Бремър, след като посети страницата й в Instagram. Роби, според нашето разследване, също е моден модел. Те си сътрудничиха в редица проекти за моделиране.

Популярни Публикации