Елизабет Марц призна, че е била ужасена от бившия съпруг на Хърд Джони Деп

Елизабет Марц, приятелка на американската актриса Амбър Хърд, каза, че тя се страхувала от бившия съпруг на Хърд, Джони Деп. Декларацията на Марц срещу актьора от Карибски пирати беше прозвучала в съда във Феърфакс във Вирджиния на 18 май, където се гледа нашумялото дело за клевета. Марц каза, че е била с Хърд в луксозния апартамент на двойката, когато Деп нахлул, носейки пълна бутилка вино.

Тя описа моменталния отговор на Деп, разкривайки, че той измърмори:

Махай се оттук, ку****.Елизабет Марц продължи да казва:

Той се втурна в апартамента, което ме ужаси, тъй като беше в нетрезво състояние и крещеше. Всеки… би избягал, ако възрастен мъж се приближи към тях и им каже: „Махни си ку***то оттук“, докато размахва бутилка вино с размер магнум.

 Амбър чу

Тя продължи, като каза, че се крие в къщата, защото се страхува от това, което може да направи Джони Деп. Освен това Марц твърди, че част от бъркотията, която Деп уж е оставил в пентхауса си след конфронтацията с Хърд, е била почистена от гостите на двойката. Марц описва Деп като борбен и разстроен по време на кавгата на 21 май 2016 г., в която той предполага, че е нападнал Амбър Хърд.

Беше повече конфронтация, отколкото тромаво. Точно така влезе в стаята — нахлу, интензивността му… Беше ужасяващо. Сърцето ми биеше толкова бързо, че изпаднах в паника.

Елизабет Марц също каза, че не е наблюдавала Джони да малтретира Амбър директно.

Гримьорът на Амбър Хърд също свидетелства за обвиненията на актрисата в домашно насилие.

След видеото на Marz видео свидетелството на бившата приятелка на козметика Амбър Хърд, Мелани Инглесис, беше показано в съда на окръг Феърфакс. Във видеото, което беше публикувано на 2 февруари 2021 г., Инглесис описва на адвоката на Хърд Илейн Бредехофт как е поправила предполагаемото насинено лице на актрисата за участие на 16 декември 2015 г. в късното вечерно предаване на Джеймс Кордън по CBS.

 Мелани Инглесис

Използвахме по-плътен коректор, за да скрием синините. Яркочервено червило за прикриване на увреждането на устните.

Деп съди бившата си съпруга за клевета заради публикация, която тя написа за The Washington Post през 2018 г., в която тя описва себе си като публична фигура, представяща домашното насилие. Въпреки че актьорът от „Чарли и шоколадовата фабрика“ не е идентифициран в парчето, адвокатите му твърдят, че невярно го представя като домашен насилник, което той категорично отрича. В резултат на това Амбър Хърд го съди за 50 милиона долара.

Популярни Публикации