Елизабет Донзис- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Елизабет Донзис е млада американска актриса, живееща в Лос Анджелис, Калифорния. Елизабет Донзис е най-известна като сестрата на Лорън Донзис, американска актриса. Научете повече за нетната стойност на Елизабет Донзис, биография, възраст, националност, гадже, височина, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Елизабет Донзис
Дата на раждане: 12 август 2000 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени щати
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
образование Домашно обучение
баща Пол Донзис
Майка Робин Донзис
Братя и сестри Лорън Линдзи Донзис
Instagram Instagram на Елизабет Донзис
IMDB Елизабет Донзис IMDB

Елизабет Донзис Биография и ранен живот

Елизабет Донзис е роден в Лос Анджелис, Калифорния, на 12 август 2000 г. Лизи е нейният прякор. Баща й Пол Донзис и майка й Робин Донзис са я родили. Майката на Елизабет е американски адвокат, а баща й е адвокат, който преди това е практикувал офталмология в Очния институт Марина Дел Рей.

Родителите на Лизи също предоставят правна помощ на жертви на телесна повреда и лекарска грешка. По-малката й сестра е с четири години по-млада от нея. В резултат на това името на сестра й е Лорън Линдзи Донзис. Освен това актрисата е завършила училищното си образование чрез домашно обучение и в момента е записана в специална система за обучение на деца актьори.Височина и тегло на Елизабет Донзис

Колко висока е Елизабет Донзис? Що се отнася до измерванията на тялото, Елизабет има много добре оформена и привлекателна фигура. Лизи също има прекрасна руса коса и тъмнокафяви очи. Донзис има стройно и слабо тяло. В момента обаче няма точна информация, разкриваща размерите на тялото на Лизи. Ще ви държим в течение веднага щом Лизи разкрие измерванията на тялото си.

  Елизабет Донзис

Елизабет Донзис (Източник: Instagram)

Професионална кариера на Елизабет Донзис

Що се отнася до професията, Елизабет Донзис е млада американска актриса, живееща в Лос Анджелис, Калифорния. Елизабет е най-известна като сестрата на Лорън Донзис, американска актриса. В момента Елизабет се появява в два филма, Venice Beach High и No Good Nick. Актрисата обаче непрекъснато работи за подобряване на актьорските си способности. По-малката й сестра, от друга страна, вече е работила по множество проекти въпреки младата си възраст.

Лорън започва актьорската си кариера в епизод от популярното шоу на Disney Channel „Остин и Али“ през 2015 г. По същия начин в „Най-добри приятели винаги“ Лорън играе детската версия на героя на Ландри Бендър, Сид Рипли. Лорън трябваше да покаже комедийните си умения като по-младата версия на един от героите на шоуто. Лорън също беше видяна в два епизода на „The Butterscotch Effect“ и „When Shelby Met Cyd“.

Освен това тя изигра Пипа Стенли в телевизионния филм „The Perfect Stanleys.“ Лорън също изигра бедното дете в късометражния филм „No She Wasn't.“ Донзис издаде и свой собствен сингъл, Everything I Need, като певица .

Елизабет Донзис Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Елизабет Донзис? Елизабет сигурно е направила малко състояние от актьорската си кариера. Нейното нетно състояние е около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Елизабет Донзис Гадже и срещи

Кой е гаджето на Елизабет Донзис? Що се отнася до личния й живот, Лизи в момента е необвързана. Слуховете за живота и връзката на Елизабет все още не са в заглавия. Освен това Елизабет привлича много момчета, но е само въпрос на време да намери истинската си любов. Лизи, от друга страна, изглежда по-фокусирана върху кариерата си и изцяло потопена в работата си.

Социална медия

По отношение на достъпността на социалните медии Елизабет е доста активна в социалните медии. Тя има само акаунт в Instagram. Освен това акаунтът на Lizzy в Instagram има над 8000 последователи. Тя често публикува снимки на себе си и сестра си в профила си в Instagram.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Нейният късметлийски камък е Рубин.
  3. Щастливият й цвят е златист.

Също така, знайте за Нетна стойност на Дилън Хартман, биография, възраст, националност

Популярни Публикации