Елизабет Ашли Уортън - Неразказаната истина за дъщерята на Винс Нийл

Славата идва с територията, когато се родиш в семейството на художник. В днешната статия ще обсъдим Елизабет Ашли Уортън (известна още като Ел), дъщерята на известния музикант Винс Нийл.

Ел, подобно на баща си, е работила в музикалната индустрия. Тя е басист на Loomis and the Lust, базирана в Калифорния независима поп-рок група, която тя съосновава със съпруга си Уил Лумис.

Дълги години двойката води щастлив брачен живот. Имат ли деца? Нека надникнем по-дълбоко в дъщерята на Винс Елизабет. Как се казва майка й? Също така информация за нейното детство!  Елизабет Ашли Уортън

Елизабет Ашли Уортън (Източник: Pinterest)

Биография на Елизабет Ашли Уортън

Елизабет Ашли Уортън е добре известно дете на знаменитост. Тя е родена в Съединените щати на 13 април 1983 г. Тя е дъщеря на Винс Нийл и Бет Лин, първата му съпруга.

38-годишната Елизабет е от кавказки произход и има американско гражданство. Информацията за нейния ранен живот и образование обаче е малко мъглява.

Връзката на Елизабет Ашли Уортън с нейните родители

Баща й Нийл, родом от Калифорния, се жени за Бет Лин през 1981 г. На следващата година Винс става водещ вокалист на хеви метъл групата Motley Crue. През 1981 г. той получава първата си записваща работа с групата, която издава дебютния си албум Too Fast for Love.

През годините оттогава изпълнителят си сътрудничи с групата в редица трудни албуми и сингли. Въпреки огромния му успех в музиката, бракът на Нийл с Бет не продължи дълго.

Въпреки това, след четири години брак, двойката се развежда през 1985 г. Ел прекарва по-голямата част от времето си с майка си след развода им, но понякога посещава и баща си. Лин, нейната майка, живее скромно след развода си с Нийл.

Колко сестри има Елизабет Ашли Уортън?

От предишната връзка на баща й с Тами, Ел има по-голям полубрат на име Нийл Джейсън Уортън. Той също е следвал стъпките на баща си. Той е фронтмен на собствената си трибют група Crue, Rock 'n' Roll Junkkies, която включва китариста Стивън Талбот, басиста Мати Винсент и барабаниста Патрик Лабуда.

Нийл описа своята полусестра като наистина, наистина умна пред Chronological Crue. Всеки ден тя чете книга.

Уортън имаше сестра на име Skylar Lynnae Neil от втория брак на баща си с модния модел Sharise Ruddell. Винс и Шарисе се женят през април 1987 г. и посрещат дъщеря си на 26 март 1991 г.

Скайлър, по-малката сестра на Ел, почина на 15 август 1995 г. на четиригодишна възраст. След преждевременната й смърт, баща й Нийл създава Мемориалния фонд на Скайлър Нийл. Целта му е да повиши информираността за предпазване на децата от различни заболявания. Фондацията също е събрала милиони долари и е дала значителна част от приходите на The T.J. Фондация Мартел. Не е разкрито обаче дали двамата са от връзката на майката на Ел или баща й.

Два неуспешни брака на бащата на Елизабет Ашли Уортън

В началото на 90-те Винс Нийл беше романтично свързан с актрисата и плеймейтка на Playboy Хайди Марк. Двойката започва да се среща през 1993 г., след като се среща на среща на сляпо, организирана от гримьора на Хайди.

След няколко месеца връзка, двойката се сгоди и ожени през 2000 г. Бракът на Нийл с Марк, от друга страна, приключи с развод през 2001 г. Винс се ожени за четвърти път за Лия през януари 2005 г. След пет години брак, двойката се разведе през 2010 г.

Той се жени четири пъти, но нито един от браковете му не е верен на брачните клетви. Сега Винс е щастливо женен за Рейн Хана.

Кога се ожениха Елизабет Ашли Уортън и нейният съпруг?

На 15 октомври 2014 г. двойката размени обети. Сватбата им се състоя в зашеметяващия Four Seasons Biltmore в Санта Барбара. Те се ожениха пред своите приятели и членове на семейството; Бащата на Ел, Винс, също присъстваше.

DJ Darla Bea, награждаван диджей от Санта Барбара, участва на церемонията. На церемонията присъства и компанията за видеозаснемане Elysium Productions.

Влюбените гълъбчета споделят страст към музиката и са направили успешна кариера в нея. Ел и съпругът й Уил са женени повече от шест години и двойката е известна с добре балансирания си личен и професионален живот.

Двамата се срещаха четири години преди брака си.

Те се срещнаха за първи път през 2010 г. Уил Уортън, съпругът на Елизабет Ашли Уортън, публикува снимка на двойката в Instagram на 1 януари 2020 г., за да отбележи десетата им годишнина. От публикацията става ясно, че двойката е имала връзка от години, преди да се оженят.

Имат ли деца?

Ел и нейният партньор в живота Уил са женени повече от десетилетие, но все още нямат деца. Елизабет, от друга страна, е горда леля на две деца, племенник Трейс и племенница Хейли Мари, родени от брака на нейния полубрат Нийл с Мари Уортън.

Професионален живот на Елизабет Ашли Уортън

Уортън избра същия корен поради влиянието на баща си музикант. Сега тя е басист на Loomis & the Lust, независима калифорнийска поп-рок група от 2008 г. Междувременно нейният съпруг Уил е фронтмен на групата. Първото EP на групата беше издадено година след създаването й, а второто EP, Space Camp, беше издадено през 2010 г.

Той също така издаде редица сингли, включително Bright Red Chords, който беше номиниран за наградата за музикален видеоклип Freshman на MTVu. Ел също е певица, която често публикува кратки клипове, на които пее в различни програми в своите акаунти в социалните медии.

Нетната стойност на Елизабет Ашли Уортън

Винс Елизабет, дъщерята на Нийл, има нетна стойност от 200 000 долара. Музикалната й кариера й носи много успехи. По отношение на състоянието на баща й, Нийл се оценява на 50 милиона долара към октомври 2022 г. Неговата успешна музикална кариера е една от основните причини той да има толкова голямо нетно състояние.

Винс, който е роден и израснал в Холивуд, Калифорния, също се интересуваше от баскетбол, бейзбол, сърф и футбол в допълнение към музиката. Откакто стана водещ вокалист на Motley Crue през 1981 г., той влага всичко, което има, в музиката.

Освен това художникът се впуска в бизнес, притежавайки магазин, наречен S’Crüe на Melrose Avenue в Лос Анджелис. Нийл също работи по редица филми и телевизионни предавания. Във филма от 1990 г. „Приключенията на Форд Феърлейн“ той играе Боби Блек, водещ вокалист на измислена рок група.

Популярни Публикации