Елизабет Ан Макдоналд - Wiki, възраст, етнос, съпруг, брак, нетна стойност

Елизабет Ан Макдоналд е добре известна с това, че е първата съпруга на Дийн Мартин, известният актьор. Дийн Мартин, наричан Кралят на прохладата, беше един от най-добрите актьори, певци и комици в средата на ХХ век.

Бързи факти

Пълно име: Елизабет Ан Макдоналд
Дата на раждане: 14 юли 1922 г
Възраст: 99 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Дата на смъртта: 11 юли 1989 г
Пол: Женски пол
Професия: Бивша съпруга на знаменитост
Държава: Съединени щати
Семейно положение: развод
Развод Дийн Мартин
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Ридли Парк
Националност американски
Религия християнството
образование Гимназия Суортмор
баща Уилям Макдоналд
Майка Гъртруд Луиз О’Нийл
Братя и сестри Четири
деца Четири (Стивън Крейг, Клаудия Гейл, Деана и Диана)

Биография на Елизабет Ан Макдоналд

Елизабет Ан Бети Макдоналд е роден на 14 юли 1922 г. в Ридли Парк, Делауеър, Пенсилвания, САЩ. Прякорът й е Бети, а зодията й е Рак. По същия начин бившият партньор на знаменитостта е американски гражданин, който изповядва християнството. По отношение на детството си тя прекарва осемнадесет години в Суортмор. Уилям Макдоналд (1897-1975) и Гертруд Луиз О’Нийл са имената на нейните родители (1897-1970).

Елизабет Ан Макдоналд Образование

По отношение на образованието, тя посещава гимназия Swarthmore за основното си образование, преди да се дипломира през 1940 г. Тя беше феноменален спортист, служейки като капитан на отборите по лакрос и хокей през последната си година. Елизабет има и четири сестри, чиито имена са неизвестни. Знаменитата половинка не е разкрила нищо ново за семейството и детството си. В резултат на това няма налична информация за нейните братя и сестри, родители или бъдещо обучение.Елизабет Ан Макдоналд Височина, Тегло

Според нейната физическа статистика Елизабет имаше среден тип тяло със здраво тяло. Въпреки това фактът, че тя почина толкова млада, е сърцераздирателен. Тя беше невероятно красива, интелигентна и грижовна жена. От друга страна, бившата съпруга на знаменитостта се запази сдържана, така че няма допълнителни подробности за измерванията на тялото й. Въпреки това, въз основа на нейните изображения, косата й беше кафява, а очите й трябваше да бъдат кафяви. Тя имаше слаба фигура и красива усмивка от юношеството си до старостта си.

  Елизабет Ан Макдоналд

Младата Елизабет Ан Макдоналд (Източник: Pinterest)

Смъртта на Елизабет Ан Макдоналдс

За съжаление, невероятната актриса почина рано на 11 юли 1989 г. Тя беше само на шестдесет и шест години, когато почина. Бившата съпруга на знаменитостта беше убита в дома й в Сан Франциско, окръг Сан Франциско, Калифорния, САЩ. Погребалните служби за нея бяха извършени в Калифорния. Пепелта й беше разпръсната над залива на Сан Франциско, след като тялото й беше изгорено. Въпреки че Ан Макдоналд беше изгорена, има паметник за открит гроб за нея.

кариера

Макдоналд трябваше да е работила в някаква степен, когато беше жива. За професиите, които е упражнявала и избирала обаче, има малко информация. Дийн Мартин, нейният бивш съпруг, има голяма ръка в нейното признание. Освен това, съпругата на знаменитостите не е направила нищо, за да стане известна по целия свят. Докато проучвах Елизабет Ан, открих няколко известни личности със същото име, но тя не е една от тях.

Дино Пол Крокети е пълното рождено име на невероятния актьор, певец и комик. Дийн Мартин, сценичното му име, все още се помни от стотици хора. Първият му значителен успех идва през 1946 г., когато си сътрудничи с комика Джери Луис, за да създаде Martin & Lewis. Те участваха заедно в няколко нощни клуба, преди да се появят по радиото, телевизията и във филмите. Някои от неговите невероятни песни включват Memories Are Made of This, Volare, Sway, Everybody Loves Somebody, Ain’t That a Kick in the Head? и други.

Нетната стойност на Елизабет Ан Макдоналдс

Няма информация за доходите на Елизабет, защото няма информация какво е правила съпругата на Дийн. Макдоналд трябва да е получил някаква собственост или пари като компенсация след развода си. В интернет обаче не може да се намери такава информация по тези теми. Мартин, нейният бивш съпруг, се оценява на нетна стойност от около 30 милиона долара. Той спечели много пари от невероятната си кариера на актьор, певец и комик.

Елизабет Ан Макдоналд Съпруга, брак

Дийн Мартин излизаше с Макдоналд. Двамата излизат една година преди да се оженят на 2 октомври 1941 г. Дийн има три жени. Елизабет беше една. Бившата двойка не каза как са се запознали или влюбили. Изглежда те са се влюбили бързо след срещата и са започнали да излизат.

Стефан Крейг, Клаудия Гейл, Деана и Деана са техни деца. Елизабет беше добра съпруга и майка. Алкохолизмът й попречи да изпълни задачата. Не е известно дали алкохолизмът й е навредил на брака й или е започнала да пие след развода си. Те се развеждат през 1949 г. след седем години брак.

Дийн получи попечителство над децата им, докато Макдоналд живееше спокойно в Сан Франциско. Прекомерното пушене на Мартин доведе до рак на белия дроб. 1993 г. в Медицински център Cedars Sinai. Той не беше съгласен с операцията, за да живее по-дълго. Пенсионира се през 1995г.

Актьорът почина в дома си на Коледа 1995 г. Емфиземът причини смъртта му на 78 години. В негова чест Лас Вегас Стрип беше затъмнен. Той е погребан в мемориалния парк Westwood Village в Лос Анджелис. Everybody Loves Somebody Sometime е надгробната му епитафия.

Популярни Публикации