Елизабет Алън Дик: Знайте за дъщерята на Тим Алън

Елизабет Алън Дик е известно дете, което е най-известно като дъщеря на Тим Алън, актьорът от Last Man Standing.

Бързи факти

Пълно име Елизабет Алън Дик
Първо име Елизабет
Презиме Алън
Фамилия Дик
Дата на раждане 2009 г
Възраст 12 годишен
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Тим Алън
Баща професия актьор
Име на майката Джейн Хайдук
Професия майка актриса
Полова идентичност Женски пол
братя и сестри Катрин Алън

Нейната майка и баща

Тим Алън и Джейн Хайдук бяха нейни родители. Тим Алън Дик е син на Марта Катрин Дик и Джералд М. Дик. След като се срещаха пет години, двойката размени брачни обети на 7 октомври 2006 г. Интимната сватбена церемония се състоя в Гранд Лейк, Колорадо. Първата съпруга на Тим не беше Джейн. Преди това Тим беше женен за любовницата си Лора Дейбел.

  Елизабет Алън Дик

Елизабет Алън Дик (Източник: Google)Двойката излиза дълги години, преди да се ожени през 1984 г. Съпругът и съпругата живееха блажено, докато Тим не стана толкова зает с работата си, че не можеше да отдели време за семейството си. Лора подаде молба за развод през 1999 г., твърдейки, че има непреодолими различия, тъй като не можеше да се справи.

Нейните братя и сестри

Катрин Алън, нейната полусестра, е нейният единствен брат и сестра. Елизабет е най-малката от двамата братя и сестри. Катрин е дъщеря на баща си и Лора Дейбел, първата му съпруга. Нейната година на раждане е 1989. Въпреки че е доведена дъщеря на Джейн, тя е доста близка с нея. Тя дори отиде на сватбата на баща си и мащехата си. Това със сигурност показва, че тя няма злоба към мащехата си.

Нейната родителска връзка

Елизабет има тясна връзка и с двамата си родители. Тя присъства на премиерата на филма на Тим, Toy Story 4, през 2019 г. с баща си, майка си и сестра си. Цялото семейство позира за снимки с реплики в реален размер на героите от „Играта на играчките 4“ Бъз Лайтър, Уди, Бо Пийп и Джеси. Елизабет изглеждаше зашеметяващо в блуза на цветя със студени рамене и бели панталони с широки крачоли.

  Елизабет Алън Дик

Елизабет Алън Дик (Източник: Google)

Сестра й изглеждаше зашеметяващо в оранжева рокля. Баща й беше облечен в черен костюм и червена риза, докато майка й носеше топ на цветя и розови панталони.

Нетна стойност

Тя води охолен начин на живот благодарение на богатството на родителите си. Нетното състояние на Джейн се оценява на 1,1 милиона долара към октомври 2022 г. Смята се, че Тим Алън има нетна стойност от 100 милиона долара, които е натрупал чрез актьорската си кариера. Той получава средно 5 хиляди всеки епизод за ролята си на Майкъл Мартин Майк Бакстър в телевизионната програма Last Man Standing. Неговите печалби от неговите филми и телевизионни програми са основният му източник на доходи. Той участва в редица филми и телевизионни програми до този момент.

Предишните му филми „Дядо Коледа“, „Дивите свине“ и „Играта на играчките 3“ събраха съответно 189,8 милиона долара, 253,6 милиона долара и 1,067 милиарда долара. По време на пиковите сезони на телевизионната програма Home Improvement той печелеше ,25 милиона за всеки епизод. Неговите приходи от одобрения и реклама също допринасят за нетната му стойност. Тим е не само актьор, но и писател. През 1994 г. неговият роман, Don’t Stand Too Close to a Naked Man, дебютира на върха на списъка с бестселъри на New York Times.

Любопитни факти

  • Елизабет е родена през 2009 г., което я прави на около 12 години през 2021 г.
  • Дядо й беше убит в автомобилна катастрофа.

Популярни Публикации