Eliza Scanlen- Възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Елиза Сканлен е австралийска актриса. Тя е известна с ролите си в сериали като „Home and Away“, „Babyteeth“ и „Little Women“. Тя е най-известна с участието си заедно с Ейми Адамс и Патриша Кларксън в критично оценения телевизионен сериал на HBO Sharp Objects като Ама Крелин. Научете за нетната стойност на Eliza Scanlen, биография, възраст, националност, височина, гаджета от кариерата, филми и факти.

Бързи факти

Пълно име: Елиза Сканлен
Възраст: 22 години и четири месеца
Рождена дата: 16 януари 1999 г
Хороскоп: Козирог
Родно място: Сидни, Австралия
Нетна стойност: 410 хиляди долара
Професия: актриса
Семейно положение: Неженен
Връзка афера?: не
Лесбийка ли е?: не
образование: Лорето Кирибили
Височина / Колко висок: 5 фута 4 инча (1,63 м)
националност: австралийски
Тегло: 51 кг кг
Цвят на косата: Рус
Цвят на очите: Син
Размер на талията: 24 инча
Размер на сутиена: 32 инча
Размер на ханша: 33 инча
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец

Възраст и националност на Елиза Сканлен

На колко години е Елиза Сканлен? Тя е родена на Елиза Джейн Сканлен 6 януари 1999 г. в Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия. През 2022 г. тя ще бъде на 23 години . Самоличността на родителите й е неизвестна. Единственият й брат и сестра е Анабел, нейната братска сестра близначка. Нейният расов произход е кавказки. Тя получава образованието си в Loreto Kirribilli, католическо училище в предградието на Сидни Kirribilli, което завършва през 2016 г.

Височина и тегло на Елиза Сканлен

Колко висока е Елиза Сканлен? Тя е висока около 5 фута 4 инча и тежи около 51 килограма. Измерванията на гърдите, талията и бедрата й са 32-24-33 инча. Косата й е руса и има сини очи.  Височината на Елиза Сканлен

Източник: Instagram

Професионален живот и кариера

В ранна възраст Елайза получава повтарящата се роля на Табита Форд в популярната сапунена опера Home and Away. Тя изигра титулярния герой в късометражния филм Grace през 2018 г. Тя стана известна след участието си заедно с Ейми Адамс в трилър минисериала на HBO Sharp Objects, в който играе Ама Крелин.

През 2019 г. тя направи своя професионален дебют в театъра като Ерик в Lord of the Flies на Sydney Theatre Company. През същата година тя дебютира в игрален филм като Мила Финли в Babyteeth. Тя участва заедно със Сирша Ронан, Флорънс Пю, Ема Уотсън, Лора Дърн, Мерил Стрийп и Тимъти Шаламе в адаптацията на Грета Геруиг на Little Women, в която играе Бет Марч. Тя ще играе в предстоящия филм на М. Найт Шаямалан „Стари“ през 2021 г.

  Елиза Сканлен нетна стойност

Източник: Instagram

Заплата и нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Елиза Сканлен? От професионалната си кариера на актриса Елиза Сканлен може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Елиза Сканлен се оценява на 410 000 долара.

Гадже и срещи с Елиза Сканлен

Кое е гаджето на Елиза Сканлен? В момента е необвързана. В момента тя няма гадже. В момента тя се фокусира върху обучението и кариерата си. Тя също е потайна относно личния си живот и вероятно ще го запази така.

Поява в социалните медии

Елиза е много личен човек, който избягва да използва социални медии. Тя няма акаунт във Facebook, Instagram или Twitter.

Факти

  • През 2015 г. тя направи своя телевизионен дебют в епизод на Имате ли нещо против?
  • Приблизителната й нетна стойност е ook
  • Тя се появява в няколко късометражни филма извън телевизионната си кариера, включително късометражните Lacuna и Grace от 2016 г.
  • Сюзън е името на майка й и тя има по-голяма сестра на име Анабел.
  • Тя се появява в епизоди на Home and Away заедно с Raechelle Banno на Оливия Фрейзър Ричардс.

Прочетете също: Нетна стойност на Вайълет Бринсън, биография, възраст, националност

Популярни Публикации