Elisa Pugliese- Нетна стойност, биография, възраст, националност, височина, кариера

Елиза Пуглиезе е известен американски филмов продуцент и режисьор от Бронкс, Ню Йорк. Много хора я познават и с второто й име Ел Кий. Тя е успешен продуцент, работещ в Холивуд повече от 20 години.

Тя е добре известна с работата си по хитови филми като Boy Meets Girl и The American Journey. Освен това Елиза направи многобройни заглавия за брачния си живот, тъй като е добре известна и като съпруга на Кийгън-Майкъл Кий. Последният работи като писател, комик, актьор и продуцент в развлекателната индустрия.

Бързи факти

Пълно истинско име Елиза Пуглиезе.
Също известен като Тя Ключ.
Възраст (към 2021 г.) 49 годишен.
Професия Актриса, продуцент и режисьор.
рожден ден 02 април 1972 г.
Място на раждане Бронкс, Ню Йорк, САЩ.
образование Завършвам.
Алма матер Университет в Сиракюз.
Семейно положение Женен.
Съпруг Keegan-Michael Key (м. 8 юни 2018 г. – до момента).
Националност Американски.
Нетна стойност (2021) 1 милион долара.
Етническа принадлежност Бяло.
Височина (прибл.) Във футове инчове –5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми – 65 кг
Религия християнството.
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Брюнетка.

Възраст и ранен живот на Elisa Pugliese

Коя е Елиза Пуглиезе? Съпругата на Кийгън-Майкъл Кий е родена от родителите си на 2 април 1972 г., което я прави на 49 години през 2021 г. Твърди се, че нейното родно място е Бронкс, Ню Йорк, САЩ, където Елиза Пуглизе е израснала. Опитвам се да разбера за нейния ранен живот, детство и типа среда, в която е израснала, но тя изглежда пази всичко това в тайна и никога не го е споменавала в интернет.Открих, че е завършила университета в Сиракуза след малко гугъл тук и там. Завършва обучението си през 1993 г. Тази информация за живота й е получена от нейния профил в Linkedin.

  Елиза Пуглиезе

Elisa Pugliese със съпруга си (Източник: Pinterest)

Elisa Pugliese Съпруг и брак

Кой е съпругът на Elisa Pugliese? Безопасно е да се каже, че много от нас са много заинтересовани да научат за връзките на знаменитостите, които винаги предизвикват голям интерес по очевидни причини. Кийгън-Майкъл Кий и неговата любяща съпруга, Елиза Пуглизе, са запазили любовния си живот личен и живеят сдържано съществуване.

Според моето проучване Елиза е предложила брак на партньора си на 14 ноември 2017 г., но не съм сигурен за графика на връзката на двойката, особено кога и как са се запознали.

По-късно, на 8 юни 2018 г., тя се омъжи за съпруга си на пищна церемония, но това беше частна афера, на която присъстваха само семейството, близки роднини и няколко приятели. Бракът й с Кийгън Майкъл Кий накара името й да стане вирусно в интернет.

Това беше първият брак на Елиза, но съпругът й преди това беше женен за бившата си партньорка Синтия Блейз, която работи като преподавател по диалект и преди е била актриса. От 1998 г. до 2017 г. бившата двойка беше женена в продължение на 20 години.

Нетна стойност на Elisa Pugliese 2022

Нетното състояние на Elisa Pugliese е около 1 милион долара към октомври 2022 г.

кариера

Тя беше от типа жени, които знаеха точно какво искат от живота от началото на кариерата си и се запалиха по развлекателната индустрия. Елиза отиде да работи като актриса във филми скоро след като завърши университета.

Много хора не знаят, че Pugliese започва кариерата си като актриса в допълнение към режисирането и продуцирането на филми. През годините тя играе второстепенни роли в различни проекти. Открих, че има седем заглавия на екрана, след като проверих страницата й в IMDb.

Тя направи своя актьорски дебют във филма Монтана, където играе Стефани през 1998 г. В Образованието на Макс Бикфорд (телевизионен сериал) тази актриса беше видяна като Гуен в епизода Who Is Breckenridge Long през 2001 г.?

Elisa Pugliese беше редовен участник в телевизионното шоу Закон и ред. Тя също е работила като допълнителен член на екипа в Fair Game и The Cake Eaters. През 2010 г. тя получи признание за работата си по късометражния филм Betrayed. Сега Елиза е режисьор и продуцент на хитовото шоу Brain Games.

Факти

  • На 25 юни 2018 г. тя представи съпруга си на червения килим за първи път. По време на премиерата на филма Ant-Man and the Wasp в Лос Анджелис те отидоха там като семейна двойка.
  • Тази талантлива знаменитост използва акаунтите си в социалните медии, за да повиши осведомеността за различни каузи, в които вярва.
  • Тази личност също беше открита за политическите си възгледи и дори води кампания за вицепрезидента на САЩ Джо Байдън.

Популярни Публикации