Елиша Кътбърт потвърждава, че е бременна

На 8 декември 2021 г. Елиша Кътбърт разкри, че е бременна с детето на съпруга си Дион Фанеф по време на издание на подкаста Queerified with Gigi Gorgeous & Mimi. Актрисата от Ranch каза, че е била бременна малко повече от седем месеца по време на подкаста, което означава, че ще бъде в осмия си месец от бременността през януари 2022 г. Но сега започвам да го усещам. Последните няколко месеца са много трудни, особено когато си малък като мен, толкова си [замаян]“, отбеляза актрисата, разкривайки, че остават няколко месеца до раждането. Кътбърт каза още, че е спряла да носи токчета, защото тежестта на нарастващата й бебешка издутина затруднява движението с тях. [Без токчета] се чувствам като… древна, стара бременна жена, пошегува се тя.

Елиша Кътбърт потвърждава бременността си

По време на чата актрисата каза, че тя и нейният бивш съпруг професионален хокеист на лед Фанеф са открили, че са бременни по време на епидемията. Тя твърди, че е щастлива да забременее в края на епидемията, защото смяташе, че ще се задуши, ако трябваше да остане вкъщи седмици наред по време на бременността. Въпреки че все още е опасно да се ходи редовно, тя вярва, че сега е по-подходящ момент за бебе от началото на епидемията. Впоследствие Кътбърт потвърди новината и в своите акаунти в социалните медии. На 14 декември 2021 г. тя обяви бременността си в Instagram с клип от подкаста.

 Елиша Кътбърт

Елиша Кътбърт и нейният съпругПодкастът Queerifed с @gigigorgeous. Вижте моя queerifed епизод с водещ @gigigorgeous. Какво страхотно време и толкова много смях. Xo PS. Бременна в 7-ия месец [emoji на бебето] изглежда като емоджито [emoji на бебето] аааа, каза тя в публикацията.

Феновете реагират на извънредните новини

След като актрисата обяви новината, феновете заляха Instagram на Кътбърт с поздравления. Боже, честито!!! Изглеждате абсолютно зашеметяващо! каза почитател. Ким! Сега гледам прекомерно 24! В реалния живот, честита бременност! беше прочетен коментар

Елиша Кътбърт и съпругът й вече имат дете

Твърди се, че през май 2008 г. актрисата от Happy Endings започва да се среща с сегашния си съпруг Phaneuf. Тяхната романтика също беше повдигната през декември 2008 г., когато бившето крило на Далас Старс Шон Ейвъри, който преди това беше излизал с Кътбърт, отбеляза как други играчи от НХЛ, включително Фанеуф, се влюбват в неговите небрежни секунди. Въпреки инцидента двойката остана отдадена един на друг. През септември 2012 г. те обявиха годежа си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елиша Кътбърт (@elishaphaneuf)

Кътбърт и Фанеуф по-късно се ожениха в католическата църква 'Свети Джеймс' в Съмърфийлд, остров Принц Едуард, през юли 2013 г. Те също бяха домакини на сватбено тържество за близо 300 души. През декември 2017 г. двойката има дъщеря Зафир Фанеф.

Популярни Публикации