Елиса Блеър Слоткин - Хората на Фактите не знаят за нея

Елиса Блеър Слоткин е известен американски политик и държавен служител. Тя е бивш анализатор на ЦРУ и служител на Министерството на отбраната на Пентагона. През 2018 г. тя се кандидатира като демократ за представител на Съединените щати от 8-ми конгресен окръг на Мичиган.

Съпруг на Елиса Слоткин

Тя е омъжена дама. Дейв Мур е мъжът, за когото се омъжи. Той е пенсиониран полковник от армията, който служи на страната в продължение на 30 години като полковник в армията на Съединените щати. По време на Първата война в Персийския залив той също пилотира хеликоптер Apache Dave. По време на войната в Ирак двойката се среща за първи път в Багдад.

Що се отнася до децата й, тя има две доведени дъщери, едната от които е в армията, а другата работи като лекар. Нейният съпруг, Дейв, присъстваше постоянно в нейните кампании и много я подкрепяше. Бракът им върви гладко.Освен това няма информация за нейната афера или приятел. Тя прекарва много време в сайтове за социални медии като Facebook и Twitter. Тя сподели снимки и видеоклипове от кампанията си, както и информация за последните си творби.

Нетната стойност на Елиса Слоткин

Тя получава значителна заплата и нетната й стойност бързо нараства. Нетната й стойност и заплата все още не са оповестени. Точната й нетна стойност и заплата се разследват и ние ще предоставим актуална информация възможно най-скоро. Тя също не е разкрила нищо за неговите имоти, къщи, коли или дори собствения си начин на живот.

 Елиса Слоткин

Елиса Слоткин

Тя печели огромната си нетна стойност, като работи като организатор на общността за Roca, преводач на суахили за Harbour Area Early, стажант в Държавния департамент на САЩ, анализатор на ЦРУ и много други работни места.

Тя има подкрепата на Purple Project, слабо сплотена организация, която се опитва да насърчи обикновени кампании за сваляне на републиканците в променливи райони в стабилно сини щати.

Wiki на Елиса Слоткин

Елиса Слоткин е родена в Ню Йорк, Ню Йорк, през 1976 г. Кърт Слоткин е името на баща й. Фермата на Холи беше мястото, където тя израсна. Тя посещава университета Корнел и завършва с бакалавърска степен. Елиса има магистърска степен по международни и обществени въпроси от Училището по международни и обществени въпроси на Колумбийския университет. Работила е както за бившия президент Джордж У. Буш, така и за президента Барак Обама.

Популярни Публикации