Елисън Барбър - възраст, нетно състояние, гадже, височина, религия

Елисън Барбър е журналист от САЩ. Елисън Барбър работи като репортер за NBC News в Ню Йорк и след това за Fox News Channel, един от най-известните платени телевизионни канали. Тя е добре известна с анализа си на първомайските демонстрации срещу имиграционните укази на президента Тръмп. Научете повече за Ellison Barber Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Истинско име Елисън Барбър
Псевдоним Елисън
Известен като журналист
Възраст на 31 години
рожден ден 20 октомври 1989 г
Родно място Атланта, Джорджия
Знак за раждане Паунд
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина 5 фута 4 инча (1,63 м)
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка N/A
гадже Анди Тонгрен
Съпруг N/A
Нетна стойност 350 хиляди долара
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Елисън Барбър, възраст, семейство

Елисън Барбър е роден на o n 20 октомври 1989 г. Тя е родена в Атланта, Джорджия . Тя ще бъде на 31 години през 2021 г. Тя е дъщерята на преподобния Дон и Черил Барбър. Стюарт Барбър е нейният по-голям брат, а Линдел Барбър Вацлавски е нейната по-малка сестра. Тя е гражданин на Съединените щати.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Елисън Барбър? Елисън е прекрасна млада дама с прекрасен характер. Тя има стройна физика. Тя е висока 5 фута и 4 инча . Тя също има дълга кафява коса и зашеметяващи кафяви очи. Височината на сутиена, теглото, размерът на роклята, талията и бедрата обаче са несигурни.  Елисън Барбър

Елисън Барбър позира за снимка Източник: Instagram

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

Колко последователи има Елисън Барбър в Instagram? Барбър е чест потребител на сайтове за социални мрежи като Facebook, Twitter и Instagram. По същия начин тя има около 6 хиляди последователи във Facebook. Нейният @ Елисън. Профилът на Барбър в Instagram има 18,1 хиляди абонати, а тя има около 22,4 хиляди последователи в Twitter.

Нетната стойност на Елисън Барбър

По отношение на нейната нетна стойност, тя е спечелила респектираща сума пари от работата му в медийната индустрия, но приблизителната й нетна стойност към октомври 2022 г. е 0k . Въпреки това, няма известни подробности за нейния доход или друга нетна стойност.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Тя е работила като репортер с общо назначение и заместник-шеф на бюрото на страната на принц Джордж за WUSTA-TV във Вашингтон, окръг Колумбия, след като завършва колеж. По време на мандата си там тя докладва за редица статии, включително за масовото убийство на семейство Ставропулос и тяхната икономка, блокирането на Капитолия в САЩ през март 2016 г. и протеста около убийството на Терънс Стърлинг.

Работейки с WUSTA, тя проведе интервю със звездата на Washington Capitals Александър Овечкин по време на снежна буря и видеото стана вирусно. Тя също беше част от телевизионен сериал относно загубени спестовни облигации. По същия начин Елисън участва в първомайските протести срещу Доналд Тръмп и случаите на убийства.

От малка работи в медиите. Големият й пробив идва през 2017 г., когато тя отказва покана да работи като общ репортер за Fox News. Тя коментира гражданската нестабилност във Венецуела, която кулминира в бежанците. Барбър ще се присъедини към NBC News като репортер в Ню Йорк през април 2020 г. Освен това тя е докладвала за дневни и праймтайм програми, които представят ежедневието. Тя продължава да се отчита с новинарския канал.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Елисън Барбър? Що се отнася до личния й живот, тя е в романтична връзка с известния певец Анди Тонгрен. Той е вокал на четиричленната прогресив рок група Young Rising Sons. Те все още не са обявили датата на сватбата си или подготовката.

  Инфографика за биография на Елисън Барбър

Биография на Елисън Барбър

Факти

  • Големият й пробив идва през 2017 г., когато тя отказва покана да работи като общ репортер за Fox News.
  • Тя коментира гражданската нестабилност във Венецуела, която кулминира в бежанците.
  • Барбър ще се присъедини към NBC News като репортер в Ню Йорк през април 2020 г.
  • Освен това тя е докладвала за дневни и праймтайм програми, които представят ежедневието.

Също така прочетете за Брет Райс>>>

Популярни Публикации