Елинор Томлинсън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Елинор Томлинсън е известно име в развлекателната индустрия на Обединеното кралство. Елинор Томлинсън е работила и се е снимала в различни филми и телевизионни сериали. Работата й върху Джак, убиецът на великани, Колет и Любовна сватба Повторение е възхвалявана от феновете.

Бързи факти

Пълно име: Елинор Томлинсън
Дата на раждане: 19 май 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Шон Бурк, Бен Аткинсън, Ейдън Търнър, Хари Ричардсън
Нетна стойност 1 милион щатски долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво
Размер на тяло 32-24-34
Родно място Лондон
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
образование Гимназия Бевърли
баща Малкълм Томлинсън
Майка Джудит Хибърт
Братя и сестри Рос Томлинсън

Биография на Елинор Томлинсън

Елинор Томлисън е родена в Лондон, Обединеното кралство на 19 май 1992 г. Към 2022 г. тя ще бъде на 30 години. Малкълм Томлисън е нейният баща, а Джудит Хиберт е нейната майка. Рос Томлинсън е негов брат.

Докато тя е британка по рождение и е вярваща християнка. Освен това тя е от смесен етнически произход. Според астрологията тя е Телец.Елинор Томлинсън завършва формалното си образование в гимназия Бевърли в родния му град. Освен това той завършва университетското си образование.

 Възраст на Елинор Томлинсън

Елинор Томлинсън

Височина и тегло на Елинор Томлинсън

Елинор Томлинсън е изключително привлекателен и притежава невероятна личност. Актрисата е висока приблизително 5 фута 7 инча. Докато тя тежи 54 кг. Освен това, когато става въпрос за измервания на цялото тяло, диапазонът е 32 инча гърди, 24 инча талия и 34 инча бедра. Очите й са сини, а косата й е светлокафява.

кариера

Елинор Томлинсън е известно име в актьорския свят. Тя има значителен принос към индустрията чрез телевизионни предавания и сериали, както и игрални филми. През 2006 г. й е предложена ролята на младата Софи във филма 'Илюзионистът'.

Докато Алиса в страната на чудесата, Джак убиецът на гиганти, Сибирско образование, Alleycats, Loving Vincent, Colette и Love Wedding Repeat са сред другите й филмови роли. Освен това тя се появява в редица телевизионни предавания и сериали. „Падане“, „Айнщайн и Едингтън“, „Приключенията на Сара Джейн“ и „Поаро“ на Агата Кристи са само част от проектите.

Елинор Томлинсън Нетна стойност

Елинор Томлинсън се радва на щастлив живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е натрупала в резултат на работата си до момента. Освен това общата й нетна стойност се оценява на около 1 милион щатски долара към октомври 2022 г.

 Нетната стойност на Елинор Томлинсън

Елинор Томлинсън

Елинор Томлинсън Съпруг, брак

Елинор Томлинсън е имала връзки през целия си живот, но не е омъжена. Сред тях са Шон Бурк, Бен Аткинсън, Ейдън Търнър и Хари Ричардсън. Докато тя също е бездетна. Докато тя е откровена за предпочитанията си по пол. Освен това тя не е участвала в никакви спорни събития до момента.

Популярни Публикации