Елин Зетерстранд- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, кариера

Елин Зетерстранд е компютърен програмист и художник, базиран в Швеция. Елин Зетерстранд е добре известна и като бившата съпруга на Маркус Персон, шведски дизайнер на видеоигри и програмист. По същия начин, нейният бивш съпруг е по-известен със създаването на Notch, видеоигра Minecraft sandbox.

Бързи факти

Пълно име: Елин Зетерстранд
Дата на раждане: 09 ноември 1981 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Бивша съпруга на знаменитост, артист, програмист
Държава: Швеция
Семейно положение: развод
Развод Маркус Персон
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Националност шведски
образование Кралски институт по изкуство
Братя и сестри Един брат (Кристофър Зетерстранд)
деца Една дъщеря (Мина Алмина Зелда)

Биография на Елин Зетерстранд

Елин Зетерстранд е родена в Швеция на 9 ноември 1981 г. Тя е на 39 години и е родена под знака на Скорпион. Тя е от шведски произход.

Имената на нейните родители и информацията за връзка в момента не са налични. Тя обаче има брат на име Кристофър Зетерстранд. Брат й учи в Кралския университетски колеж по изящни изкуства в Стокхолм. Освен това, ние не знаем много за членовете на нейното семейство. По същия начин в момента не е налична информация за другите членове на нейното семейство, като братовчеди, баби и дядовци и други роднини. Тя изглежда предпочита да пази личния и семейния си живот личен и далеч от светлината на прожекторите.По отношение на нейното образование и квалификация, и тя, и нейният брат и сестра са получили дипломи от Кралския институт по изкуство. След това тя получава диплома по компютърно програмиране в престижен университет.

Височина и тегло на Елин Зетерстранд

На Елин Зетерстранд измерванията на тялото, като нейната височина, тегло, размер на гърдите, размер на талията, размер на бедрата, размер на бицепса и всякакви други размери, все още не са налични. Всички неизвестни измервания на тялото на Zetterstrand все още се разследват. Тя също има светлокафява коса и кафяви очи.

кариера

Когато Елин Зетерстранд се омъжи за Маркъс, тя беше млад програмист в тази компания. Тя също беше известна като Ez в игрите Minecraft. Тя беше администратор във форума на Minecraft. Освен това досега се появи малко информация за нейната кариера и професионален живот. Тя също стана известна в резултат на бившия си съпруг Маркъс. Иначе тя не беше известна или популярна.

По отношение на бившия й съпруг Маркус Персон, по-известен като Нотч, е шведски програмист и дизайнер на видеоигри. Той е добре известен със създаването на видеоиграта Minecraft с пясък и основаването на компанията за видеоигри Mojang през 2009 г. По същия начин основната му мотивация за основаването на Mojang беше Minecraft, която нарасна в популярност и подкрепа след технологичната си демонстрация през 2009 г. Оттогава, той придоби значителна известност в индустрията на видеоигрите, като спечели множество награди и установи връзки с фигури от индустрията.

Маркус Персон остава водещият дизайнер на Minecraft до официалното пускане на играта през 2011 г. След това той делегира творчески контрол на Йенс Бергенстен. Освен това той продължава да работи по Minecraft до ноември 2014 г., когато Mojang е придобит от Microsoft за 2,5 милиарда долара.

Елин Зетерстранд Нетна стойност

Към октомври 2022 г. тя има нетно състояние от 1 милион до 5 милиона долара, според всяка медия, а основният й източник на доходи е кариерата й на компютърно програмиране.

Елин Зетерстранд Съпруг, брак

Елин Зетерстранд в момента е необвързан. Маркус Персон, шведски програмист и дизайнер на видеоигри, беше нейният предишен съпруг. Преди да се оженят, те излизаха четири години. Те се ожениха през август 2011 г. Бракът им обаче не продължи дълго и се разведоха през 2012 г., след само година брак.

По същия начин двойката има дете на име Минна Алмина Зелда. И след развода им тя се грижи за дъщеря им, за която Маркъс взема 4000 паунда на месец издръжка. В момента Маркъс и тя живеят един щастлив живот.

Популярни Публикации