Елиас Какавас- Нетна стойност, Wiki, възраст, височина, приятелка, срещи

Елиас Кацавас е известен американски актьор, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Манчестър, Ню Хемпшир.

Бързи факти

Пълно истинско име Елиас Кацавас.
Известен като Младият Кал в Еуфория.
Дата на раждане Ч/Б 1997-1999г.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 22-24г.
Място на раждане Манчестър, Ню Хемпшир, Съединени щати.
Сегашен адрес Манчестър, Ню Хемпшир, Съединени щати.
Професия Актьор, модел, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Централна гимназия в Манчестър.
Нюйоркски университет.
Училището Тиш на Нюйоркския университет.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг

Възраст и ранен живот на Елиас Какавас

Елиас Кацавас е роден в Съединените щати на родители от Манчестър, Ню Хемпшир. Роден е между 1997 -1999г , според нашите оценки. Възрастта на Качавас през 2021 г. се оценява на 22-24 години. От малък той има силно желание да бъде актьор. Според IMDb, Елиас е посещавал централната гимназия в Манчестър за средното си образование. След това той се записва в училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет, за да продължи своето актьорско образование.

Височина и тегло на Елиас Кацавас

Елиас Кацавас е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Елиас Кацавас

Елиас Кацавас

Елиас Какавас Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Елиас Какавас? Този опитен актьор изкарва добре от своята изпълнителска кариера. Елиас също прави пари чрез работа като модел. Нетното състояние на Елиас Кацавас се оценява на около милион USD (приблизително) към 2022 г.

кариера

Елиас започва да се появява в театрални постановки като студент в Тиш на Нюйоркския университет. Участвал е и в редица театрални постановки и пиеси. Според IMDb Елиас направи телевизионния си дебют през 2019 г. като Джак в късометражния филм House of Fluff. Феновете обожават изявите му в програмата. По-късно той се появява във филми и телевизионни предавания като The Death of a Matriarch и други. Елиас е избран за ролята на младия Кал в ситкома Euphoria поради изключителните си актьорски способности. Той се появява в сезон 2 на това шоу. Алджи Смит, Алекса Деми, Хънтър Шафър, Зендая, Сидни Суини, Ангъс Клауд, Ребека Луиз и други допълват актьорския състав на сериала.

Приятелка на Елиас Какавас и срещи

С кого се среща Елиас Кацавас? Много жени са влюбени в Елиас Какавас. Много от последователите му се интересуват от семейното му положение. Открихме, че Елиас е качил снимка с модел на име Онора Даламагас със съобщение любов, след като превърти надолу страницата му в Instagram. Онора и Елиас изглежда се срещат въз основа на моментната снимка. Ние обаче не сме проверени. Освен това той обича да общува с колегите си. Отделя време и на развлекателната си професия.

Популярни Публикации