Ели Рийд- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Ели Рийд е театрална и екранна актриса от САЩ. Ели Рийд придоби известност като най-добрата приятелка на главния герой в сериала на Netflix Girlboss. По същия начин тя наскоро беше видяна в епизод от телевизионния сериал на Илана Пеня от 2020 г. „Дневникът на бъдещия президент“ като Даниел. Знайте всичко за Биография на Ели Рийд, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Ели Рийд
Дата на раждане: 02 февруари 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Американска актриса, театрална артистка
Държава: Диърфийлд, Илинойс
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Морган Патрик Махер
Нетна стойност 0 хиляди (приблизително)
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Северозападен университет
баща Филип Рийд
Майка Кари Рийд
Братя и сестри две

Биография на Ели Рийд

Ели Рийд е родена в Диърфийлд, Илинойс на 2 февруари 1988 г. Тя е на 33 години през 2021 г. и е родена под знака на Водолея. Тя е от кавказки произход и притежава американски паспорт. Филип Рийд и Кари Рийд са нейни родители. Ейми Рийд е нейният единствен брат и сестра. Три години разделят тези две сестри във възрастта.

Той получава бакалавърска степен от Северозападния университет в Еванстън, Илинойс. След това тя учи комедия във Втората градска консерватория на Чикаго и iO Theatre.Височина и тегло

Актрисата е висока 5 фута 6 инча и тежи приблизително 56 кг. В момента се правят допълнителни измервания на тялото й. Очите на Ели са в прекрасен нюанс на кафявото, както и косата й.

кариера

Ели започва кариерата си като театрален артист през 2011 г. като член на Грифин Тиатър в Чикаго. Тя направи множество участия в киното, включително „Няма повече мъртви кучета“, „Писмо до дома“ и „Мъжете могат да плачат.“ Работила е като кастинг директор за Buzz22 Theatre Company в Чикаго и се появява в представления като Hooters: A Play и Quake .

Освен това тя се появява в няколко пиеси, включително She Kills Monsters в Steppenwolf Theatre Grage Rep, Twisty & Moxie във The Second City и Sam: A Fairy Tale Screen Door в нощта на Magician Screen Door. По същия начин тя направи своя дебют в игрален филм през 2010 г. с Положителен коментар. След това тя участва като Ели в три епизода на Touch ‘n Dix през 2012 г.

Актьорската й кариера тръгва нагоре през 2017 г., когато е избрана за ролята на Ани, най-добрата приятелка на София, в Girlboss, с участието на Брит Робъртсън. Освен това, тя е участвала в няколко филма, включително филма Empire от 2015 г. като моден вицепрезидент, филмът от 2018 г. The Greatest American Hero като Сара Грийн, филмът от 2019 г. Big House като Clarie и филмът от 2020 г. Бруклин девет-девет като Кайла.

Нетната стойност на Ели Рийд през 2022 г

Основният й източник на доходи идва от актьорската й кариера. Освен това тя може да е спечелила значително богатство, но действителната й нетна стойност и други източници на приходи остават неизвестни. Съобщават и други издания Нетното състояние на Ели Рийд е приблизително 0 хиляди към октомври 2022 г. Годишната й заплата е в диапазона от 0 000 до 0 000.

Ели Рийд Гадже и срещи

Ели Рийд в момента е необвързан. Нейната любов от колежа, Морган Патрик Махер, има връзка с нея. Има малко информация относно нейния приятел и връзката им, но двамата са завършили гимназия заедно. Тя често споделя снимки на двамата в своите социални медийни платформи. Изглежда, че се забавляват един с друг.

Популярни Публикации