Ела Грийнууд- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Ела Грийнууд е британска актриса, режисьор, сценарист и продуцент. Ела Грийнууд стана слава с филма си „Faulty Roots“. Тя също се е появявала в редица други филми, както и като сценарист, режисьор и продуцент на редица проекти на толкова млада възраст.

Бързи факти

Пълно име: Ела Грийнууд
Дата на раждане: 30 април 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 1
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Държава: Англия
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
образование Народен младежки театър

Биография на Ела Грийнууд

Ела Грийнууд е родена на 30 април 2001 г. и сега е на 19 години. Нейната зодия е Телец и е от Северен Лондон. Ела е била на домашно обучение от 13-годишна възраст до завършване на гимназия. След това Ела продължава да учи актьорско майсторство в Народния младежки театър. Няма друга налична информация за личния или семейния живот на Ела Грийнууд. Ела също обича филми на ужасите и може да чете и пише с викингските руни.

Ела Грийнууд Височина, Тегло

Няма налична информация за измерванията на тялото на Ела Грийнууд, като нейната височина, тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на роклята, размер на обувката и т.н. Ела също има лешникови очи и руса коса. Ела Грийнууд

Ела Грийнууд (Източник; Pinterest)

кариера

Ела Грийнууд е професионална актриса, писател и режисьор. Ела е най-известна с работата си по филма Faulty Roots. По същия начин младата актриса е защитник на психичното здраве. Тя също така служи като посланик на благотворителната организация за психично здраве на тийнейджърите stem4.

Ела Грийнууд се занимава с актьорство от дете. Тя подписа с агент, когато беше дете и оттогава е активна. И в „Преди да падне нощта“ и в „Преди теб“ актрисата играе главната роля.

Ела Грийнууд е директор на Broken Flames Productions, базирана в Лондон продуцентска компания. Тя направи актьорския си дебют през 2019 г. като Лина в „Пред теб“ и Грейс Гримстън в „Преди да падне нощта“. Ела е и посланик на водеща благотворителна организация за психично здраве на тийнейджъри stem4.

Ела Грийнууд Гадже, Запознанства

Няма налична информация за текущото състояние на връзката или любовните връзки на Ела Грийнууд. Може да е по-загрижена за актьорската си кариера, отколкото за афери и романтични връзки.

Популярни Публикации