Ел Кинг се бори за загуба на тегло поради PCOS

Ел Кинг сега е в деветия си месец от бременността. Ел Кинг е много щастлива, откакто научи, че е бременна с годеника си Дан Тукър по-рано тази година. Певицата и текстописец, която беше във втория си триместър по това време, за първи път разкри новината за бременността си на света в мартенския брой на People, като също така сподели дългата си борба да забременее. Това е нещо, което не само исках, откакто се помня, но е и нещо, с което съм се борил дълго време, обясни Кинг. Всеки ден от тази бременност е чудо.

Нейните спонтанни аборти по време на бременност

Според изданието 32-годишната художничка и преди се е борила с безплодие. Преди това тя е загубила две бременности поради синдром на поликистозни яйчници (PCOS), състояние на хормонален дисбаланс. Кинг се обърна към него, като заяви, че загубата на бременност поради PCOS е основен проблем, пред който са изправени много хора. Но е толкова потайно - сякаш трябва да преминеш през него сам, продължи тя. Тя твърди, че обсъждането на подобни теми е станало неодобрено. В резултат на това човекът, който се занимаваше с това, се чувстваше смутен.

 Ел Кинг

Elle King (Източник: Google)Преживях загубата и да премина през агонията от загубата на две бременности се чувствам сякаш животът е свършил. Трябва да преминете през този интензивен и наистина изтощителен и шокиращ период на скръб. Чувствате се като провал. Кинг, сега в третата си бременност, смело обсъди ситуацията си с родителите, братята и сестрите си и близките си приятели. Тя заяви, че ако бъде подложена на същата съдба като преди, ще се нуждае от помощта на своя екип за поддръжка.

Проблеми със загуба на тегло

В предишно интервю, родената в Калифорния певица също обсъди неспособността си да отслабне. Тя разкри, че това е същият PCOS, който причинява нейното наддаване на тегло и нередовен цикъл. Кинг каза, че тя винаги се е борила с наддаване на тегло. Въпреки това, след консултация със специалист по плодовитост в Албакърки, лекарството се оказа ефективно и тя в крайна сметка забременя чрез естествена овулация. Тя заяви, че сега, когато животът се създава в тялото й, тя вече няма негативни мисли за себе си и вярва, че тялото й е красиво и здраво.

 Ел Кинг

Elle King (Източник: Google)

Състоянието на бременността на King сега

По-рано този месец Кинг, която е в деветия си месец от бременността, даде положителна проба за COVID-19. Тя съобщи новината на последователите си в Instagram. На 5 август тя написа, че е била посъветвана да остане вкъщи за здравето на бебето си до термина.

Тя също така заяви в надписа си, че ще се види с всички след раждането. Не бързай, сестро. Пожелавам ви бързо възстановяване, коментира певицата Ерика Венерстрьом. Крис Стейпълтън, член на нейната група, написа, Elle, грижи се за себе си! Вече ни липсваш и нямаме търпение да те видим отново. На 14 юли певицата залепи снимка на себе си и бебето си, като написа, че е бременна в 8-ия месец.

Тя стоеше зад своя квадроциклет и куче на черно-белия портрет, с малка дървена колиба и гора на заден план. Не е изненада, че всички са развълнувани, защото терминът й е точно зад ъгъла. Пожелаваме й бързо възстановяване и я поздравяваме за предстоящото попълване на нов член в семейството й.

Популярни Публикации