El Chapo- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, брак, кариера

Ел Чапо е мексикански наркобарон, който стана известен като лидер на картела Синалоа. По същия начин картелът Синалоа е най-мощната група за трафик на наркотици в света. Освен това Ел Чапо започва кариерата си в търговията с наркотици като тийнейджър. Знайте всичко за Нетна стойност на El Chapo, биография, възраст, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Хоакин Гусман Лоера
Дата на раждане: 04 април 1957 г
Възраст: 64 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Наркобос
Държава: Мексико
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Коронет Айспуро
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Ла Туна, Бадирагуато
Националност мексикански
Етническа принадлежност латински
Религия Кристиян
баща Емилио Гусман Бустилос
Майка Мария Консуело Лоера Перес
Братя и сестри шест

Биография на Ел Чапо

Хоакин Гусман Лоера е роден на 4 април 1957 г. и в момента е на 64 години. Ел Чао получава името си през юношеските си години, тъй като това е мексикански жаргон за shorty's поради набитото му тяло. По същия начин, тъй като е бебе в началото на април, той е Овен. По подобен начин той е роден в провинциално село в мексиканския щат Бадирагуато, Синалоа, и е мексикански гражданин.

По етнически произход и религия е представител на латинската етническа група и християнин. По същия начин Емилио Гузман Бустилос и Мария Консуело Лоера Перес го родиха. Хуан Гузман и Отилия Бустилос са негови баба и дядо по бащина линия.По същия начин баща му е бил животновъд и, според някои истории, сеял опиумен мак. Той е отгледан в квартала и прекарва по-голямата част от ранните си дни там. По същия начин той е един от деветите потомци на родителите си. Той също има две по-малки сестри, Армида и Бернарда, както и четирима по-малки братя, Мигел Анхел, Аурелиано, Артуро и Емилио.

Той имаше трима по-големи братя, които починаха от естествена смърт, докато беше дете. По същия начин той имаше трудно детство като дете. Родителите му не бяха богати и той започна да работи рано.

Ел Чапо беше популярен шегаджия като дете и също така рутинно е бит за пакости. Той обаче защити по-малките си братя и сестри от малтретиране от баща им. Освен това майка му беше постоянен източник на емоционална подкрепа за него.

По същия начин той прекарва ранния си живот, работейки в отглеждането на опиумен мак, практика, която е широко разпространена сред жителите на неговата общност. По същия начин, на 15-годишна възраст, той създава своя собствена ферма за марихуана с помощта на братовчедите си Артуро, Алфредо, Карлос и Хектор Белтран Левия, за да издържа семейството си.

Освен това баща му го изгонил от дома си и го настанил при баба си и дядо му, когато бил тийнейджър. По същия начин много жители на Бадирагуато са прекарали целия си живот, работейки в маковите полета на Сиера Мадре Оксидентал.

Гузман, от друга страна, напуска селото си на млада възраст в търсене на възможност под влиянието на чичо си Педро Авилес Перес. Той беше пионер в търговията с наркотици в Мексико. Освен това той избяга от родния си град в началото на двадесетте си години, за да стане член на организираната престъпност.

Височина и тегло

Ел Чапо, от друга страна, е висок 5 фута 6 инча (66 инча) и тежи приблизително 80 кг. В медиите обаче няма информация относно точните му физически мерки. Има светла кожа, светлокафяви очи и тъмнокафява коса.

кариера

Ел Чапо започва кариерата си през 70-те години като служител на наркобос Хектор Ел Гуеро Палма. Той започва кариерата си тук, като транспортира и контролира доставките на наркотици чрез самолети от района на Сиера Мадре до градските райони по границата между Мексико и САЩ. По подобен начин това бяха ранните му набези в организираната престъпност. По същия начин, тъй като беше изключително амбициозен и често настояваше на началниците си, той успя да увеличи дела на наркотиците, пренасяни през границата.

Освен това той беше безмилостен наркодилър, който просто би застрелял всеки контрабандист, който не изпрати навреме. Това беше последвано от разпореждане, забраняващо на пратките му с лекарства да го измами или да отиде при други конкуренти. В началото на 80-те години лидерите на картела Гуадалахара го запознават с Феликс Галардо, най-могъщият наркобарон в Мексико.

Освен това, в края на двайсетте си, тихият, но проницателен човек вече ръководеше логистиката на друг наркобарон, Мигел Анхел Феликс Галардо. Той създава картела Гуадалахара. Като човек обичаше да поддържа нисък профил. Той стана едно от новите лица на мексиканския свят на наркотиците след затварянето на шефа му по обвинение, че е агент на Американската администрация за борба с наркотиците.

След като придобива част от земята на предишния си шеф, през 1989 г. той основава своя каруцарска фирма „Синалоа“. До началото на 1990 г. той се утвърждава като един от най-известните и опасни наркотрафиканти в Мексико. По същия начин Синалоа пое контрола върху търговията с кокаин, варираща от Южна Америка до Съединените американски щати за няколко месеца.

Гениалният начин на Синалоа за контрабанда с помощта на мрежа от климатизирани тунели под границата между Мексико и САЩ. По същия начин той крие кокаин на прах в пожарогасители и кутии, етикетирани като люти чушки. Освен това той започва да трафикира хероин, марихуана и метамфетамин в Съединените щати и в чужбина, в допълнение към кокаина.

По подобен начин неговите пипала на картела се разпростират на пет континента, превръщайки се в крайна сметка в най-голямата операция за наркотици в света. Освен това той сформира банди като Los Chachos, Los Texas, Los Lobos и Los Negros, за да защити бизнеса си. Въпреки това през 1993 г. гватемалските власти го залавят и екстрадират в Мексико, където е осъден на 20 години затвор с максимална сигурност. Въпреки че беше затворен, силата му беше несравнима.

Той подкупваше пътя си за брачни посещения, което му позволяваше да ръководи операцията си за наркотици. Силната атака на мексиканското правителство срещу наркобандите през 2006 г. не успя да разкрие, което му позволи да се движи свободно из страната си. По същия начин той се ожени през този период, организирайки голям прием, на който присъстваха полицаи и местни служители.

Той е задържан многократно и също е избягал. Освен това на 8 януари 2016 г. Пеня Нието обяви чрез Twitter, че мексиканските власти са го заловили отново след престрелка в Лос Мочис. По същия начин POTUS написа във Facebook „Мисията е изпълнена, имаме го“. По същия начин мексиканските власти го екстрадират в Съединените щати през януари 2017 г. по обвинения в трафик на наркотици и други.

Нетна стойност на El Chapo през 2022 г

По отношение на нетна стойност и печалби, той е сред 12-те най-богати наркобосове в света . Въпреки това в медиите не е публикувана официална оценка на нетната му стойност.

Съпруга и брак на Ел Чапо

Ел Чапо е женен хетеросексуален мъж. Той се ожени за коронет Айспуро, който е с 33 години по-възрастен от него. Ел Чапо е бил женен поне три пъти и е баща на почти тринадесет деца. Той е по-известен със своя показен, пищен начин на живот на плейбой, който споделя в социалните медии.

Популярни Публикации