Ейвъри Сайръс- Уики, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Ейвъри Сайръс е добре позната звезда на TikTok, инфлуенсър в социалните медии, личност в Instagram, продуцент на съдържание, Youtuber, медийно лице и предприемач от Colleyville, Тексас, Съединени щати. Тази прекрасна жена е добре известна в нацията с невероятните си видеоклипове в TikTok. В официалния й акаунт в TikTok тя има милиони последователи.

Бързи факти

Истинско име Ейвъри Бланчард.
Известно име Ейвъри Сайръс.
Професия Звезда на TikTok, влиятелен човек в социалните медии, личност в Instagram, създател на съдържание, Youtuber, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 22-годишен.
Рождена дата 23 май 2000 г. (вторник).
Родно място Коливил, Тексас, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Калифорния, САЩ.
Зодия Зодия Близнаци.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Colleyville Heritage High School.
Университетът на Хюстън.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Възраст и ранен живот на Ейвъри Сайръс

Ейвъри Сайръс е родена на родителите си в Коливил, Тексас, във вторник, 23 май 2000 г. Тя е от смесено потекло и следва християнската вяра. Ейвъри Бланчард е истинското рождено име на Сайръс. Ейвъри е на 22 години според рождената си дата (към 2022 г.). На всеки 23 май тя реже тортата за рождения си ден. Що се отнася до образованието й, Ейвъри е завършила Colleyville Heritage High School. По-късно тя се записва в университета в Хюстън и го завършва. След това тя започва да работи в социалните медии.

Височина и тегло на Ейвъри Сайръс

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ейвъри Сайръс е висока 5 фута 8 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.  Ейвъри Сайръс

Нетната стойност на Ейвъри Сайръс

Колко е нетната стойност на Ейвъри Сайръс? Сайръс също публикува фантастични видеоклипове в профила си в Instagram. Ейвъри също е работил с редица известни фирми и артисти. Нейната професионална работа в TikTok й плаща добре. Счита се, че нетното състояние на Ейвъри Сайръс е между и милиона (приблизително).

кариера

Ейвъри е добре позната онлайн знаменитост. Тя стана известна, след като публикува видеоклипове в TikTok със синхронизиране на устните. Феновете обожаваха видеоклиповете й и тя бързо стана известна. Нейният официален акаунт в TikTok вече има милиони последователи. Освен това тя е Youtuber. Нейният акаунт в YouTube има повече от 136 хиляди последователи (към септември 2022 г.). CANDY KISS CHALLENGE!!, CHAPSTICK CHALLENGE!! LGBTQ EDITION и други видеоклипове на Cyrus са популярни в YouTube. Ейвъри. Не само това, но тя също има акаунт в TikTok, където публикува видеоклипове със синхронизиране на устните.

Ейвъри Сайръс Гадже и срещи

С кого се среща Ейвъри Сайръс? Сайръс е добре известна с невероятните си видеоклипове в TikTok. Ейвъри е бисексуална, според докладите. Що се отнася до личния й живот, по това време тя имаше връзка със Соф Моска. Нека ви информирам, че Соф Моска също е инфлуенсър в социалните медии. Тя имаше дълга връзка със Соф. Соф и Ейвъри не са заедно от 2022 г.

Името на Ейвъри беше свързано с известната онлайн знаменитост Джоджо Сива през септември 2022 г. Те често бяха забелязвани заедно. Ейвъри също публикува няколко свои снимки с Джоджо в социалните медии. Те публикуваха видео през септември 2022 г., в което Сайръс и Сива са седнали в превозно средство и произнасят репликите с глас зад кадър. След това хората започнаха да разпространяват слухове, че Ейвъри и Джоджо се срещат. Двойката обаче не каза нищо за докладите. Позволете ми да ви информирам, че Ейвъри е бисексуална.

Популярни Публикации