Ейприл Роуз - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи, кариера

Априлска роза е известен модел, актриса и писател от Съединените щати. Ейприл Роуз е победител в конкурса MAXIM Hometown Hottie за 2018 г. Може би е най-известна с ролите си в Grown Up 2 и The Bannen Way. Знайте всичко за Биография на Ейприл Роуз, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Априлска роза
Дата на раждане: 03 октомври 1987 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Американски модел, актриса, писател
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион до милиона (приблизително)
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 33-25-35
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Общински колеж Оуктън

Биография на Ейприл Роуз

Априлска роза е родена на 3 ноември 1987 г. в Чикаго, Илинойс, и в момента е на 33. Нейната националност е американка и произхожда от кавказци. Нейните родители и братя, както и други членове на семейството, остават неизвестни за обществеността. Роуз получава своята асоциирана степен по спешна медицинска технология от Oakton Community College. Освен това тя е сертифициран PCCTI сърдечно-съдов технолог в Чикаго. Тя има опит в работата с бедни деца и възрастни и сега е лицензиран специалист по педиатрична криза чрез RVA.

Освен това тя е фен на Чикаго Уайт Сокс от Мейджър Лийг Бейзбол. Мечтаната кола на Роуз е Charger от 1968 г. Тя обича да слуша Джош Търнър и Стиви Рей Вон. Тя е запален ездач и играч на голф. По същия начин нейното предпочитано списание е Scientific American.Височина и тегло

Въпреки трийсетте си, Ейприл поддържа изключителен имидж на тялото си. Тя е висока 5 фута и 9 инча. Теглото й най-вероятно е около 57 кг. По същия начин бюстът, коремът и бедрата й са с размери 33, 25 и 35 инча. Размерът на чашката на сутиена й е 38c (САЩ). Тя също има прекрасни кафяви очи и кафява коса.

кариера

Ейприл стана известна през 2008 г., след като спечели конкурса MAXIM Hometown Hottie. Освен това, тя беше поставена на #82 в годишния списък на MAXIM с най-красивите жени в света, HOT 100 List, през 2012 г. Тя беше класирана на #89 в списъка на най-красивите жени в света за следващата година.

По същия начин тя се появява на корицата на първия брой на Maxim в Канада. Тя прави дебюта си в игрален филм през 2009 г. с The Bannen Way, в който се превъплъщава в Вероника. През същата година тя работи като ефирен анализатор за Comcast SportsNet Chicago.

По същия начин, година по-късно, тя се появява в кратка роля в телевизионния филм Martin Short: Let Freedom Hum. От 2011 до 2014 г. тя е водеща и създател на седмичната уеб поредица MAXIM. Освен това, тя е участвала в редица поредици за обратно броене на VH1, включително I Love the 2000s, Топ 100 на най-горещите рок звезди на всички времена и Топ 40 на хип-хопа от 1990-те.

Нетната стойност на Ейприл Роуз през 2022 г

Според различни интернет публикации, Ейприл Роуз има приблизителна нетна стойност между милион и милиона към октомври 2022 г като модел и актьор. За сметка на това се проверяват нейните годишни доходи, пенсия и друго имущество.

Ейприл Роуз Гадже и запознанства

Априлска роза изглежда неженен в момента. Не е била засичана с мъже нито в миналото, нито в настоящето. Освен това, тя е пазила плътно личния си живот.

Популярни Публикации