Ейнсли Смит- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, националност

Ейнсли Смит е продуцент на кратки видеоклипове, най-известна с акаунта си в TikTok theainsleesmith. Нейните монтажи текст във видео, синхронизиране на устни и кратки комедии, много от които се въртят около живота й като майка тийнейджърка, й помогнаха да достигне над 25 милиона харесвания. През юли 2019 г. тя стартира своя канал в TikTok. Научете повече за нетната стойност на Ейнсли Смит, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Ейнсли Смит
Псевдоним Ейнсли Смит
Възраст 22-годишен
рожден ден 31 юли 2000 г
Известен с TIKTOK STAR
Родно място Съединени щати
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Лео
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 54 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 500 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Ейнсли Смит

На колко години е Ейнсли Смит? Тя беше родена на 31 юли 2000 г. в САЩ . Тя е 22 години към 2022 г. Освен това тя е американска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Ейнсли Смит и други подробности за семейството. Ейнсли Смит също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Ейнсли Смит? Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 кг. Ейнсли Смит има черна коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Ейнсли Смит

Ейнсли Смит позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Ейнсли Смит 2022 г

Колко е нетната стойност на Ейнсли Смит? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии тя има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила доходите си. Към 2022 г. нетната стойност на Ейнсли Смит се оценява на 500 хиляди долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Ейнсли Смит придоби огромна популярност в социалните медии и е последвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Ейнсли Смит? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има огромни фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е ook към 2021 г

Популярни Публикации