Ейнджъл Бринкс - Всичко, което трябва да знаете за нея

Ейнджъл Бринкс е известен моден дизайнер.

Бързи факти

Пълно име Ейнджъл Бринкс
Първо име Ангел
Фамилия Бринкс
Дата на раждане 19 октомври 1982 г
Възраст 39 години
Професия ТВ личност
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Паунд
Семейно положение Отношение
Връзка с Джаки Лонг
нетна стойност 00 хил

Връзки и брак

Ангел е омъжена за бащата на първото си дете. Запознават се в Лас Вегас, а половинката й се смята за неин сводник. Ангел и нейният съпруг са се сбили, според нейното интервю с Live Ramp Up, и той е избрал да прекрати живота си в резултат на това. По това време тя беше бременна в деветия месец със сина си Азари. Съпругата на Ангел е показана на горната снимка, която беше предоставена от сина й Азари с изявление. „Днес не е денят...

 Ейнджъл Бринкс

Ейнджъл Бринкс (Източник: Google)Впоследствие Ангел се среща с американския професионален баскетболист Тайрик Еванс, от когото има дъщеря на име Амани Еванс. В началото на връзката си с Тайрик тя се сблъсква с куп трудности, като мнозина я определят като златотърсачка и дори я засрамват заради произхода й. След като бяха заедно от 2010 до 2016 г., двойката се разведе поради изневяра. В момента тя е свързана с Джаки Лонг, американска телевизионна и филмова актриса. Според публикации и коментари в Instagram, те се виждат от юли 2018 г. Според докладите двойката първоначално се е срещнала по време на прожекция на „Growing Up Hip-Hop: ATL“.

 Ейнджъл Бринкс

Ейнджъл Бринкс (Източник: Google)

Нетна стойност на Ейнджъл Бринкс през 2022 г

Счита се, че нетната стойност на Ангел е в диапазона от 1 милион долара към 2022 г . Тя е натрупала тези пари в резултат на работата си като моден дизайнер. Angel Brinks Fashion, нейният бутик, дебютира през 2010 г. В началото тя създава различни видове клинове. Сега магазинът продава съблазнителни, единствени по рода си клинове, бодита, рокли, бельо, гащеризон, деним и якета, наред с други неща.

Тя се появява на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2012 г., шоуто на Facet Studio през 2013 г. и 2014 г., както и на други модни събития. Тя е обличала известни личности като Blac Chyna, Nicki Minaj, Mel B, Ashanti и Cardi B, наред с други. Когато се срещаше с Тайрик, Бринкс участва в четвъртия и петия сезон на известната телевизионна риалити програма на VH1 „Basketball Wives LA“. Говори се също, че е работила като стриптизьорка в Лас Вегас.

Хоби

Ангел винаги се е интересувал от мода. Когато беше по-млада, тя купуваше дрехи и ги пресъздаваше по свои спецификации, за да може да ги носи. Освен това е запалена по танците и музиката. Започва да тренира балет на тригодишна възраст. Тя беше член на хора. Ангел дори участва като резервна танцьорка на Дженифър Лопес.

Любопитни факти

  • Ейнджъл Бринкс е родена на 19 октомври 1982 г., което я прави на 38 години през 2020 г.
  • Тя е висока жена, висока 5 фута и 10 инча.
  • Физическите й размери са 36-25-36 инча.

Популярни Публикации